Nu blir Uber Eats partnerskap med 7-Eleven exklusivt
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Nu blir Uber Eats partnerskap med 7-Eleven exklusivt

Nu blir Uber Eats partnerskap med 7-Eleven exklusivt

Publicerat av: Redaktionen

Uber Eats och Reitan Convenience Sverige fördjupar samarbetet – fler än 140 av 7-Eleven och Pressbyråns butiker tillgängliga för hemleverans

Uber Eats fördjupar sitt samarbete med Reitan Convenience Sverige genom att utöka exklusiviteten och bredda sortimentet i leveranserbjudandet.

Sedan februari 2022 har Uber Eats haft ett exklusivt partnerskap med Pressbyrån och har även samarbetat med 7-Eleven sedan januari detta år.

Från november 2023 blir partnerskapet exklusivt med både Pressbyrån och 7-Eleven, i samtliga nio städer där Uber Eats finns tillgängligt.

Uber Eats stärker sin position inom snabba och enkla hemleveranser av mat- och dagligvaror ytterligare genom att exklusivt erbjuda 7-Eleven och Pressbyråns sortiment direkt via mobilen. Fler än 140 av 7-Eleven och Pressbyråns butiker finns nu tillgängliga på Uber Eats plattform i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Linköping, Norrköping, Helsingborg och Örebro efter att över 20 butiker tillkommit under senaste veckorna. Varorna packas snabbt och levereras hela vägen hem på 15–30 minuter.

– Efter två framgångsrika år är vi på Uber Eats glada att intensifiera vårt partnerskap med Reitan Convenience Sverige. Det är en spännande utveckling som stärker vårt åtagande att erbjuda snabba hemleveranser av ett brett sortiment av mat- och dagligvaror direkt hem till dörren. Under samarbetets gång har vi noterat en särskild efterfrågan på 7-Elevens nybakade bröd och fika, samt glass från Pressbyrån. Med möjligheten att nu erbjuda Pressbyrån och 7-Elevens sortiment exklusivt på vår plattform ser vi fram emot att följa utvecklingen framåt, säger Henrik Berglin, Sverigechef på Uber Eats.

– Vi ser att kunderna uppskattar valmöjligheten att beställa hem, de gånger de inte har vägarna förbi våra butiker, vilket också stärker vår strategi att finnas närmast kunden! Vårt samarbete med Uber Eats har varit mycket lyckosamt och vi ser fram emot att fördjupa och utveckla det ytterligare. Ett exempel på det är att vi med start i december 2023 börjar erbjuda hemleverans av blombuketter, vilket vi ser som ett lekfullt steg för framtidens Q-commerce, säger Max Liljenthal, ansvarig för externa försäljningskanaler på Reitan Convenience Sverige.

Leveransavgiften ligger på mellan 9–59 kronor och leveranstiden är i genomsnitt 27 minuter. Inför kommande högtid har Uber Eats och Reitan Convenience Sverige även en gemensam julkampanj, med halva priset på bland annat julmust och julgodis från samtliga 7-Eleven- och Pressbyrån-butiker på plattformen.

Nu blir Uber Eats partnerskap med 7-Eleven exklusivtSå här går det till att beställa:

1) Ladda ned Uber Eats-appen eller gå in på www.ubereats.com. För den som redan har ett Uber-konto går det att logga in med samma uppgifter.

2) Välj Pressbyrån eller 7-Eleven och lägg till önskade varor i varukorgen.

3) Klicka på “beställ”. Betalning sker direkt via appen.  Det går att välja att hämta beställningen vid porten, eller få den levererad utanför dörren.

4) Följ beställningen i realtid. Det går också att beställa för någon annans räkning, och då går det att enkelt dela leveransens status så att mottagaren kan följa den.

Relaterade Artiklar