Eways och CTEK stöttar Unibail-Rodamco-Westfields CSR-arbete
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Eways och CTEK stöttar nu Unibail-Rodamco-Westfields CSR-arbete

Eways och CTEK stöttar nu Unibail-Rodamco-Westfields CSR-arbete

Publicerat av: Redaktionen

Unibail-Rodamco-Westfield utökar servicen till sina kunder genom att erbjuda fler laddplatser till ett bra pris.

Något som även jackar in i företags CSR-arbete.

Unibail-Rodamco-Westfield äger 78 olika köpcentrum i tolv länder, inklusive Westfield Mall of Scandinavia, Westfield Täby Centrum och Nacka Forum i Sverige.

I samarbete med Eways och CTEK har bolaget nyligen valt att investera ytterligare i att vara en självklar plats för elbilsägare – vilket är varför man under 2023 utökat antalet laddplatser för elbilar i garagen.

– Hos oss kan besökarna ladda sina bilar under tiden de gör sina ärenden hos oss. Det har varit efterfrågat och vi är väldigt glada att kunna erbjuda den möjligheten till så många. Westfield Mall of Scandinavia är nu en av Sveriges största laddplatser för elbilar, säger Louise Ryning, Director of Operations Northern Europe på Unibail-Rodamco-Westfield.

Enligt Louise Ryning arbetar man ständigt för att utveckla sina platser till att bli så hållbara som möjligt för besökare, hyregäster och de samhällen där företaget verkar.

– Vi skapar förutsättningar att våra besökare ska kunna göra hållbara val i vardagen, där laddplatserna blir ett viktigt steg för att kunna transportera sig fossilfritt, förklarar Louise Ryning.

Ett av de främsta skälen till att Unibail-Rodamco-Westfield valt att samarbeta med Eways och CTEK var att de var nöjda med kvaliteten på produkterna från tidigare installationer.

– Vi är väldigt nöjda med samarbetet och installationen har gått enligt förväntan. Utifrån tidigare erfarenheter och arbeten tillsammans med Eways ser vi att de levererar användarvänliga och stabila produkter. Vi hade laddare från CTEK innan och vi valde att fortsätta med deras produkter när vi nu kraftigt utökar antal laddare, säger Jimmy Ekström, Head of PMPS Northern Europe (Project, Maintenance, Purchasing, Sustainability).

Totalt rör det sig om cirka 200 stycken laddplatser där ungefär hälften finns i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Westfield Täby Centrum och Nacka Forum har cirka 50 stycken vardera.  För att vara  kostnadseffektiva, har hälften av laddstationerna dubbla uttag och alla uttag är dessutom lastbalanserade mot fastigheterna.

Eways och CTEK stöttar Unibail-Rodamco-Westfields CSR-arbete– Man kan ladda mellan 7-11kW beroende på beläggning. Detta medför att man slipper dra ut onödigt stora kablage som ändå inte kommer användas maximalt, vilket i sin tur leder till en mindre kostnad och även lägre och smartare energiutnyttjande, förklarar Victor Lindwall, kundansvarig för Unibail-Rodamco-Westfield hos Eways.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar