Tradera inleder samarbete med Klarna
Hem BETALLÖSNINGARKLARNA Tradera ska samarbeta med Klarna

Tradera ska samarbeta med Klarna

Publicerat av: Redaktionen

Nu tillkommer Klarna som betallösning på Sveriges största marknad för second hand och begagnat.

På Tradera finns omkring fyra miljoner begagnade varor till försäljning och var tredje sekund byter saker ägare via plattformen.

Under hösten har Tradera hunnit med att lansera i Danmark samt presenterat en ny delägare.

Nu kommer nästa nyhet, där Tradera inleder nytt samarbete med Klarna.

Den som köper något på Tradera kan idag välja att betala med Swish, Paynova, Paypal, GooglePay, ApplePay eller kortbetalning. Från och med november 2022 erbjuds även Klarna som betalsätt.

– I en omställning mot ökad cirkulär shopping måste det vara lika enkelt och tryggt att handla second hand som att köpa nytt. Detta är något vi på Tradera strävar efter hela tiden och vårt nya samarbete med Klarna är ett viktigt steg på vägen. Nu kan vi erbjuda en ännu smidigare och säkrare köpupplevelse, säger Stefan Öberg, vd på Tradera.

Via Klarna får Traderas användare möjlighet att betala direkt eller köpa först och betala sen, där köparna kan välja att betala via banköverföring, faktura eller avbetalning. För de som väljer att betala med Klarna ingår Klarnas och Traderas köparskydd, varav det senare hjälper köparen att få tillbaka pengarna, exempelvis om säljaren inte fullföljer affären efter att betalningen genomförts eller om varan inte stämmer överens med beskrivningen.

Tradera inleder samarbete med Klarna– Vi är stolta över att återigen bli en del av Traderas tillväxtresa. Tradera är en av Sveriges största marknadsplatser inom re-commerce och att vi får vara med och hjälpa konsumenter att utforska andrahandsmarknaden är för oss en viktig del i partnerskapet. Konsumenternas krav på e-handlarna blir också allt högre och det känns bra att Klarna kan bistå Tradera med en smidig och flexibel kundupplevelse framöver, säger Jesper Eriksson, Sverigechef på Klarna.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar