Sonetel gör AI tjänster tillgängliga i 2 miljoner gratiskonton
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Sonetel gör nu AI tjänster tillgängliga i 2 miljoner gratiskonton

Sonetel gör nu AI tjänster tillgängliga i 2 miljoner gratiskonton

Publicerat av: Redaktionen

Sonetel, en global leverantör av AI och kommunikationstjänster, har lanserat en ny debiteringsstruktur för sina AI-genererade tjänster.

”Alla gratiskunder kan nu testa alla våra AI-tjänster och uppleva fördelarna.” säger Henrik Thomé, VD på Sonetel. ”Syftet är att öka konverteringen till betalande kunder”.

Bolagets Premium-abonnemang kostar 99 kr i månaden och ger utrymme för ett måttligt användande. Vill kunderna ha mer obegränsat användande får de skaffa Business-abonnemang för 299 kr per månad.

Samtliga 2 miljoner småföretag globalt som skaffat ett Sonetelkonto genom åren får nu möjlighet att testa de olika AI-tjänsterna.

Sonetel gör AI tjänster tillgängliga i 2 miljoner gratiskontonInformation om möjligheterna med de nya AI-tjänsterna kommer att gå ut stegvis till alla företag som har ett Sonetelkonto.

Bland de AI-tjänster som har rullats ut tidigare i år finns bl.a. en funktion som automatiskt omvandlar mötesinspelningar till mötesprotokoll.

Därtill finns en funktion som automatiskt skapar unika och företagsanpassade bloggartiklar för den egna hemsidan. Syftet är att öka trafiken från sökmotorer som Google, och därigenom öka försäljningen (s.k. SEO).

Planen är att släppa ett flertal tillkommande AI tjänster i närtid. Detta inkluderar bl.a. automatisk sammanfattning av telefonsamtal och röstmeddelanden.

Bolagets tidigare utvecklade AI-tjänst – som ger anställda i småföretag svarsförslag när de hanterar kundfrågor – vidareutvecklas nu med målet att ge en väsentligt ökad automatiseringsgrad.

En egenutvecklad AI-plattform som lanserats tidigare i år drar nytta av nya AI-teknologier som GPT-4 och möjliggör snabb utrullning av nya tjänster.

 

Relaterade Artiklar