Specter vill effektivisera bokföringen för e-handlare och retailers med ny integration till Fortnox
Hem E-HANDEL Specter vill effektivisera bokföringen för e-handlare och retailers med ny integration till Fortnox

Specter vill effektivisera bokföringen för e-handlare och retailers med ny integration till Fortnox

Publicerat av: Redaktionen

Specter lanserar en ny och efterlängtad integration till Fortnox för automatiserad bokföring.

Integrationen erbjuder e-handlare och retailers en kraftfull kombination för att effektivisera sin verksamhet genom att förena alla försäljningskanaler och lager i realtid med Specters branschanpassade affärssystem, i kombination med Fortnox som navet för bokföring och ekonomisk uppföljning.

En sömlös lösning i molnet för lönsamhet och tillväxt

Integrationen mellan Specter och Fortnox är utformad för att möta mindre och medelstora handelsföretags behov av att optimera sin verksamhet för att öka lönsamheten och möjliggöra tillväxt. Det kombinerade och helt molnbaserade systemstödet automatiserar och effektiviserar det dagliga arbetet med allt ifrån orderhantering, butiksförsäljning, inköp, lager- och logistikhantering i Specter, till smidig bokföring och redovisning med Fortnox.

– Integrationen till Fortnox är mer än bara en produktlansering, det speglar även vår vision om ett integrerat ekosystem där företagare enkelt kan välja de mest lämpade verktygen för sina behov. Genom att kunna kombinera Specter och Fortnox kan våra kunder få det bästa av två världar, säger Patrik Johansson, Product Marketing Manager på Specter.

Sparar tid med automatisk bokföring

Integrationen synkar automatiskt bokföringsdata för ekonomiska affärshändelser från Specter och bokför dessa i Fortnox. Detta förenklar den dagliga bokföringen och ger en effektiv redovisning samt aktuell ekonomisk överblick i Fortnox, vilket sparar tid och möjliggör bättre ekonomiska beslut.

Specter vill effektivisera bokföringen för e-handlare och retailers med ny integration till Fortnox

Anna Wretlind, Partner Manager på Fortnox och Patrik Johansson på Specter

– Vi är glada att välkomna Specter till vårt ekosystem! Smarta arbetssätt bygger framgångsrika företagare och där är integrationer som denna självklara framgångsnycklar. Dessutom är realtidsdata en förutsättning för uppdaterad bokföring och insikter i bolagets mående här och nu, inte i efterhand vilket gynnar både företagare och de redovisningsbyråer som jobbar med företag inom handel, säger Anna Wretlind, Partner Manager på Fortnox.

Utvecklad i samarbete med Standout

Integrationen är framtagen i samarbete mellan Specter och Standout AB som erbjuder en modern integrationsplattform. Integrationen säljs av Specter.

– Samarbetet med teamet på Standout har fungerat mycket smidigt. Vi värdesätter speciellt deras kunskap och gedigna erfarenheter av integrationer till Fortnox och andra ekonomisystem, säger Patrik Johansson på Specter.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar