MindArk tar stort kliv med generativ AI: Introducerar AI-drivna NPC:er i Entropia Universe
Hem GAMING MindArk tar stort kliv med generativ AI: Introducerar AI-drivna NPC:er i Entropia Universe

MindArk tar stort kliv med generativ AI: Introducerar AI-drivna NPC:er i Entropia Universe

Publicerat av: Redaktionen

MindArk introducerar en ny era inom MMORPG-spel med lanseringen av AI NPC:er. Dessa NPC:er baseras på innovativ teknik från LLM-drivna Agenter.

Det nya NPC-systemet introducerar tre avancerade AI-drivna NPC:er (non-player characters) som är designade för att hjälpa nya spelare både inne i spelet och på MindArks officiella webbplats EntropiaUniverse.com.

NPC:erna i Entropia Universe heter Jax Terron och Sarah Tergus och arbetar för “Colonial Defense Force”.

Båda NPC:erna kan delta i dynamiska konversationer med svar anpassade till deras specifika roller, personliga mål och spelarens behov. Den tredje NPC:n, Sayah King, är en virtuell assistent, tillgänglig på Entropia Universe hemsida – redo att hjälpa till med frågor om spelet.

NPC:erna använder Large Language Model (LLM)-teknik för att leverera personlig vägledning och support. Denna integration representerar ett betydande framsteg i användningen av Generativ AI inom virtuella världar.

Det NPC:erna kan erbjuda inkluderar:
  • Intelligent interaktion: NPC:erna kan hålla dynamiska konversationer och erbjuda skräddarsydda svar för att hjälpa användaren att förstå de grundläggande aspekterna av Entropia Universe.
  • En förbättrad introduktion till Entropia Universe: Dessa NPC:er ger väsentliga tips och personlig vägledning, vilket gör det enklare för nya användare att navigera i spelets tidiga stadier.
  • En personlig upplevelse: Utrustade med kort- och långtidsminne kan NPC:erna komma ihåg tidigare interaktioner och ge en personlig användarupplevelse.

Terrence Verlander, Chief AI Officer på MindArk, är entusiastisk över de nya NPC:erna i Entropia Universe och ser det som ett stort steg framåt vilket kommer att påverka framtida utveckling av spelet: “Introduktionen av AI NPC:er i Entropia Universe representerar en viktig milstolpe i vår AI-integration. Vi fokuserar på att ständigt förbättra dessa teknologier för att erbjuda skräddarsydda och interaktiva spelarupplevelser. Framtiden har spännande möjligheter, inklusive förbättrad funktionalitet i spelet och ännu mer intelligenta interaktioner.”

MindArk tar stort kliv med generativ AI: Introducerar AI-drivna NPC:er i Entropia Universe

Denna första lansering av Generativ AI-teknologi i Entropia Universe utgör startskottet på MindArks engagemang som pionjärer inom AI-integration. Framtida uppdateringar kommer att utöka NPC:ernas kapacitet, ta hänsyn till användarfeedback, samt erbjuda avancerat stöd för erfarna spelare och ge djupare insikter i spelets mer komplexa aspekter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar