Alienware släpper trådlösa gaming-tillbehör
Hem GAMING Alienware släpper nu trådlösa gaming-tillbehör

Alienware släpper nu trådlösa gaming-tillbehör

Publicerat av: Redaktionen

Alienware presenterar nu flera nya trådlösa gaming-tillbehör, däribland det första trådlösa tangentbordet AW920K, nya hörlurarna Dual Mode Wireless Gaming Headset samt den trådlösa spelmusen Wireless Gaming Mouse.

Tri-mode Wireless Gaming Keyboard

Det nya speltangentbordet AW920K är utformat för att vara så anpassningsbart som möjligt och levereras med Tri-Mode-anslutning som erbjuder tre olika anslutningsmöjligheter. Den första är en 2,4 GHz USB-C-dongel, med en magnetisk snap-on-laddningsteknik som ger upp till 42 timmars batteritid. Den andra är anslutning via Bluetooth 5.1, vilket ger upp till 46 timmars batteritid och den tredje är via avtagbar USB-kabel.

Utöver sina flexibla anslutningsmöjligheter har AW920K en programmerbar vippbrytare och ratt för att göra snabba justeringar och styra media. Den levereras också som standard med CHERRY MX Red-switchar, PBT-tangenter, AlienFX RGB-belysning, anti-ghosting och N-key rollover.

Wireless Gaming Mouse

Alienware släpper också en ny trådlös spelmus, AW620M, med fokus på komfort och precision. Med upp till 26 000 DPI, 650 IPS och 50G maxacceleration erbjuder den här musen snabba, exakta klickningar. Den ger upp till 140 timmars batteritid på en PC via den trådlösa 2,4 GHz-dongeln, och upp till 10 timmars kontinuerligt spelande på bara 5 minuters laddning.

AW620M har en asymmetrisk form designad för långvarig komfort som är idealisk för RPG- och MMO-spel. Den kommer också med en lätt USB paracord-kabel tillsammans med en 1000Hz trådlös polling och dongelförlängare för de som är ute efter i princip fördröjningsfri prestanda.

Dual Mode Wireless Gaming Headset

Dual Mode Wireless Gaming Headset (AW720H) är utformat för de som vill vara bekväma under långa spelsessioner. Den har ett bredare fjädrande pannband och mjuka kåpor i memoryskum omgett av andningsbart tyg. AW720H kan anslutas via en 2,4 GHz USB-C trådlös dongel eller en 3,5 mm-kabel som gör att du även kan använda dem med andra enheter.

Headsetet ger detaljerat ljud med Dolby Atmos och är även utrustat med en brusreducerande AI-funktion som minskar påverkan från omgivande ljud på din röst, för att underlätta kommunikationen med de du spelar med. 

Alienware släpper trådlösa gaming-tillbehörAW720H erbjuder även en imponerande batteritid på upp till 30 timmar och möjlighet till snabbladdning som ger upp till sex timmars batteritid på bara 15 minuters laddning.

Alienwares Dual Mode Wireless Gaming Headset och Wireless Gaming Mouse lanseras den 31 mars 2023 och Tri-mode Wireless Gaming Keyboard lanseras den 19 maj 2023.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar