Funka Digital Inclusion Award välkomnar nomineringar från företag inom retail och e-handel
Hem E-HANDEL Funka Digital Inclusion Award välkomnar nomineringar från företag inom retail och e-handel – Prisutdelningen sker på Retail Arenas

Funka Digital Inclusion Award välkomnar nomineringar från företag inom retail och e-handel – Prisutdelningen sker på Retail Arenas

Publicerat av: Redaktionen

Hylla företag som främjar digital inkludering och tillgänglighet.

I samarbete med Dagens Industri och tidningen Market delas Funka Digital Inclusion Award ut för första gången.

Prisutdelningen sker på Retail Arenas galamiddag i Spegelsalen på Grand Hotel den 5 oktober 2023.

Uppmana till nomineringar för Funka Digital Inclusion Award inom retail och e-handel

Funka Digital Inclusion Award har nu öppnat upp för nomineringar och ger oss alla chansen att fira och erkänna företag inom retail och e-handel som spelar en avgörande roll i att skapa en digitalt inkluderande värld. Denna ansedda utmärkelse syftar till att uppmärksamma och belöna de företag som arbetar dedikerat för att säkerställa att alla har möjlighet att dra nytta av de digitala tjänsterna och innovationerna.

Digital tillgänglighet är en grundläggande princip som säkerställer att alla, oavsett bakgrund eller förmåga, har likvärdig tillgång till produkter och tjänster som skapas inom både offentliga och privata verksamheter.

– Att ignorera den snabbt växande digitala infrastrukturen är en förlorad affärsmöjlighet och en oekonomisk nackdel för samhället säger Lennart Engelhardt, Funkas grundare och VD.

Vi välkommnar alla att ta del av denna fantastiska möjlighet och nominera de företag inom retail och e-handel som gör skillnad inom digital inkludering. Kanske känner du till ett företag som utmärker sig genom att aktivt minska den digitala klyftan eller som brinner för att göra sina digitala tjänster tillgängliga för alla. Genom att nominera dem till Funka Digital Inclusion Award kan vi ge dem den uppskattning de förtjänar och inspirera andra att följa deras goda exempel.

Funka Digital Inclusion Award välkomnar nomineringar från företag inom retail och e-handelVi vill poängtera att sista anmälningsdag är den 16 juni.

Tiden är begränsad, så se till att agera snabbt för att inte missa chansen att nominera de företag inom retail och e-handel som verkligen gör en skillnad inom digital inkludering. Tillsammans kan vi forma en framtid där ingen lämnas utanför den digitala världen.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar