AGON by AOC säkrar förstaplatsen är ledande varumärke för gamingmonitorer
Hem GAMING AGON by AOC säkrar nu förstaplatsen är ledande varumärke för gamingmonitorer

AGON by AOC säkrar nu förstaplatsen är ledande varumärke för gamingmonitorer

Publicerat av: Redaktionen

AGON by AOC meddelar stolt sin position som det främsta varumärket för gamingmonitorer, utnämnt i rapporten IDC Quarterly Gaming Tracker för årets första kvartal.

AGON by AOC säkrar förstaplatsen genom sin banbrytande teknik, exceptionella prestanda och engagemang att bidra till den ultimata gamingupplevelsen.

  • Vi är glada att vara världens bästa varumärke för gamingmonitorer, säger Anna Stefańczyk, AOC Global Marketing Lead. Detta hade aldrig varit möjligt utan det fantastiska stödet från gaminscenen och kunder runt om i världen som troget litar på vår expertis att skapa och ta fram produkter som levererar. I vår fortsatta tillväxt kommer vi fortsätta föra innovativa och toppmoderna produkter till marknaden, skräddarsydda för att passa vårt mångsidiga gamingcommunity.

AGON by AOC har monitorer som passar varje gamer med sina tre undermärken:

AOC GAMING: Både för den som spelar ofta och ibland. Produkterna passar spelare på alla nivåer, innehållsskapare, streamers och personer som njuter av spänningen på upptäcksfärd och äventyr. AOC GAMING-kollektionen understryker vikten av gamingupplevelsen själv genom att erbjuda mängder av alternativ.

AGON by AOC säkrar förstaplatsen är ledande varumärke för gamingmonitorer

AGON: För mainstream- och hardcoregamers. AGON passar tävlingsspelare. Med premiumdesign och användbara extrafunktioner, glänser AGON-monitorerna när det gäller att leverera sömlösa och uppslukande gamingupplevelser för multiplayer-spel.

AGON PRO: För avancerade gamers, innehållsskapare, influencers och profesionella e-sportare som kräver det bästa inom spelteknik. AGON PRO-modellerna kommer med banbrytande teknik som MiniLED för bakgrundsbelyning och lokala dimningzoner eller hög uppdateringsfrekvens och proffsiga verktyg som NVIDIA Reflex Analyzer.

AGON by AOC lovar att de ska fortsätta sin obevekliga strävan efter innovation, för att säkerställa att gamers är utrustade med det bästa på marknaden.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar