Vendre ingår partnerskap med Qliro
Hem E-HANDEL Vendre samarbetar med Qliro

Vendre samarbetar med Qliro

Publicerat av: Redaktionen

Vendre introducerar nu Qliro som ytterligare en betalpartner på vår e-handelsplattform.

Qliro har ett brett utbud av många populära globala och lokala betalningsalternativ för både B2B och B2C.

Genom att använda Qliro Checkout i kombination med nShift kan e-handlare presentera träffsäkra och relevanta leveransalternativ direkt i kassan.

”Vi på Vendre är glada över att hälsa Qliro välkomna som vår nya partner på plattformen. Tillsammans delar vi en gemensam syn på utvecklingen av e-handelsmarknaden. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder en säker och sömlös betalningslösning genom Qliro och samtidigt utöka vårt produktutbud för att uppfylla deras förväntningar.” säger Tobias Boström, Partneransvarig på Vendre.

Utöver populära betalalternativ, sömlös kundidentifikation, upsell funktionalitet bland annat för att öka konverteringen har Qliro även funktioner för ålderskontroll och för att motverka bedrägerier, med målet att säkerställa en trygg och säker betalupplevelse för sina användare.

Vendre ingår partnerskap med Qliro“Vendre tillhandahåller moderna och snabbväxande lösningar för framgångsrik e-handel. Kombinerat med Qliros kompletta betallösning ser vi en stark potential för våra gemensamma stora och små e-handlare att maximera sin tillväxt. Vendre är på många sätt en väldigt bra match för oss och vi ser fram emot att utveckla samarbetet tillsammans med våra e-handlare i fokus.” fortsätter Jesper Mellberg, Head of Partnerships & SME Sales, Qliro.

Vi är stolta över att ha inlett detta nya samarbete med Qliro och ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>