Svenskar kan spara upp till 40 % under Amazons vårrea
Hem E-HANDELAMAZON Svenskar kan spara upp till 40 procent under Amazons vårrea

Svenskar kan spara upp till 40 procent under Amazons vårrea

Publicerat av: Redaktionen

Amazons vårrea äger rum 27-29 mars, med rabatter på ett brett utbud av varor för hemmet, elektronik, hushållsapparater och mer.

Amazons vårrea erbjuder upp till 40 % rabatt på populära märken som LEGO, Electrolux, iRobot och Mattel, samt svenska favoriter som Maria Nila, Skandinavisk, Kockums och Micki leksaker

Svenska kunder kan besöka amazon.se/SpringSale för att shoppa erbjudanden i en rad kategorier som hjälper dematt få ut det mesta av våren.

Idag tillkännager Amazon datumen för sin vårrea, med fantastiska erbjudanden på allt kunder behöver för att fånga vårkänslan. Vårrean startar 18:00 måndagen den 27 mars och pågår till 23:59 onsdagen den 29 mars på amazon.se/SpringSale med upp till 40 % rabatt.

En studie av Novus, på uppdrag av Amazon, visar att var femte svensk (21 procent) letar efter rabatter för att spara pengar i år. Under Amazons vårrea kan svenska kunder förvänta sig erbjudanden på ett brett utbud av varor i alla kategorier, inklusive elektronik, skönhet, hem och mer.

“Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder i Sverige möjligheten att spara stort under Amazons vårrea. Vi vet att många av våra kunder letar efter bra erbjudanden på kvalitetsprodukter nu i vår, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval till riktigt bra priser.”, säger Gulfem Toygar, Sverigechef för Amazon.se.

Under vårrean kan kunder fynda erbjudanden från varumärken som LEGO, Electrolux, iRobot och Mattel. Det kommer också att finnas en särskild avdelning för svenska varumärken, inklusive Maria Nila, Skandinavisk, Kockums, Micki toys, med flera.

Snabb och gratis leverans med Amazon Prime

Svenska kunder kan också dra nytta av Amazons snabba och pålitliga frakt- och leveranstjänster på miljontals kvalificerade varor – som är gratis för Amazon Prime-medlemmar – för att se till att deras vårrea-fynd kommer fram till dörren på nolltid.

Svenskar kan spara upp till 40 % under Amazons vårreaGör dig redo för vårrean

Från och med idag kan kunder förbereda sig genom att lägga till produkter till Minneslistan, vilket gör att kunden får en notis om produkten ingår i vårrean. Under själva vårrean kommer funktionen Bevaka erbjudande låta kunderna förhandsgranska, bevaka och handla tidsbegränsade blixterbjudanden, oavsett om de är hemma eller på språng.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar