Nu blir Integrasystemet ännu bättre
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Nu blir Integralarm- och passagesystemet ännu bättre

Nu blir Integralarm- och passagesystemet ännu bättre

Publicerat av: Redaktionen

SystemHouse Solutions har släppt en ny mjukvaruversion till sitt integrerade larm- och passagesystem Integra.

Integra version 8.50 kommer med flertalet nyheter, både i form av nya funktioner och integrationer – som exempelvis integration mot Sepura positioneringssystem, förbättringar av existerande funktioner och systemoptimering och inte minst konstant uppdatering av systemets IT-säkerhet.

Nu blir Integrasystemet ännu bättreFör att Integrasystemet alltid skall vara uppdaterat gällande såväl existerande som nya funktioner, integrationer, optimering och inte minst IT-säkerhet släpps två större mjukvaruversioner varje år. På detta viset är Integra en utmärkt, långsiktig investering för alla former av företag och organisationer.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>