CONVENDUM slår upp portarna till två nya Coworking spaces i centrala Stockholm
Hem PRODUKTNYHETER CONVENDUM slår upp portarna till två nya Coworking spaces mitt i centrala Stockholm

CONVENDUM slår upp portarna till två nya Coworking spaces mitt i centrala Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Idag, onsdag den 1 mars öppnar CONVENDUM två nya Coworking spaces mitt i centrala Stockholm.

I ikoniska Spårvagnshallarna öppnar CONVENDUM en storslagen anläggning där man erbjuder flera kontorsplan, konferenscenter och ett publikt café CONVENDUM Coffee.

På Sveavägen 38 har CONVENDUM för första gången redan vid öppning hyrt ut hela centret exklusivt till en kund.

CONVENDUM Birger Jarlsgatan 57, Coworking och CONVENDUM Coffee

I ikoniska Spårvagnshallarna öppnar CONVENDUM upp en storslagen anläggning där man erbjuder både kontorslokaler, lounger, konferenscenter och ett publikt café, CONVENDUM Coffee, som sedan tidigare redan finns på Vegagatan 14 och Kungsgatan 9. Här vill CONVENDUM skapa en oas för så väl möten som arbetsliv, med en storslagen entré till en av innerstans mest spektakulära ljusgårdar där CONVENDUMs medlemmar och besökare kommer kunna avnjuta en god kopp kaffe i en exklusiv och sober miljö.

– Vår etablering i Spårvagnshallarna är en stor milstolpe för oss. Att få serva både våra medlemmar, konferensbesökare, grannar i huset och externa gäster under ett och samma tak ska bli häftigt. Här i Spårvagnshallarna vill vi skapa en ny mötesplats för alla i innerstan, så väl företag som privatpersoner och intresset från marknaden är väldigt stort vilket känns extra roligt en dag som denna, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Spårvagnshallarnas nya Coworking space erbjuder en stor konferensanläggning med hörsal och ett tjugotal mötes- och konferensrum i olika storlekar, samt flera våningsplan med både lounger, kontorsrum och öppna coworkingytor.

CONVENDUM slår upp portarna till två nya Coworking spaces i centrala Stockholm– Vi är mycket nöjda över samarbetet med CONVENDUM och glada att nu lämnat över de fina lokalerna till dem. CONVENDUMs tjänster och serviceutbud skapar fördelar för både oss som fastighetsägare och hyresgästerna i huset, men också för företag och privatpersoner i närområdet. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och att få vara med på CONVENDUMs fortsatta resa i Spårvagnshallarna, säger Martin Berg, Regionchef Kommersiellt på Fastighets AB Balder.

CONVENDUM Sveavägen 38, uthyrt exklusivt till ett bolag

I direkt anslutning till Hötorgets tunnelbanestation öppnar CONVENDUM på Sveavägen 38. Ett helt nyrenoverat Coworking space på närmare 6 000kvm. För första gången har CONVENDUM redan vid öppning hyrt ut hela centret exklusivt till en kund, samtidigt som de har tillgång till CONVENDUMs andra tjugotalet center i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

– Vi märker att bolag idag ser Coworking som en möjlighet att komplettera det egna kontoret, i form av ett flexibelt gummiband när bolaget behöver justera sin storlek och kunna erbjuda fler – eller färre – medarbetare en arbetsplats. Kontoret ska vara en plats man vill till, och CONVENDUM vet efter många år på marknaden vad som krävs för att ett kontor ska främja samverkan, beslutsfattande och ge plats för kreativa affärsmässiga idéer, avslutar Markus, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter.

Centret på Sveavägen 38 fördelas på hela åtta våningsplan med tillhörande lounge i entréplan längs Olof Palmes gata, stor innergård och flera skräddarsydda lösningar till CONVENDUMs Big Office-kund som hyr hela centret och flyttar in i samband med öppningen den 1 mars.

– Vi är väldigt glada över vår etablering på Sveavägen 38 där vi har skräddarsytt ett helt kontor för ett bolag. Det här är första gången som vi gör en Big Office-lösning av den här storleken, men säkerligen inte den sista! Här möjliggör vi för medlemsbolaget att ha sitt egna exklusiva kontor, samtidigt som de kan nyttja systemet av våra andra nästan 20 center i Stockholm, Göteborg och Palma De Mallorca. Det goda samarbetet ihop med fastighetsägaren Skandia Fastigheter visas i resultatet av vårt nya center, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Den 3 april öppnar CONVENDUM även på Brahegatan 10 i Stockholm.

Relaterade Artiklar