Junipeer integrerar Specter på sin iPaas plattform och fortsätter växa
Hem E-HANDEL Junipeer integrerar Specter på sin iPaas plattform och fortsätter växa

Junipeer integrerar Specter på sin iPaas plattform och fortsätter växa

Publicerat av: Redaktionen

Junipeer, den svenska iPaaS-startupen baserad i Stockholm, Sverige har ingått partnerskap med Specter som integrerats på Junipeers integrationsplattform.

Nu erbjuder Junipeer även den bästa integrationen mellan svenska ERP & POS leverantören Specter och ett växande antal e-handelsplattformar som WooCommerce, Shopify, Centra, Magento med flera.

Grundaren Jonas Wärngård:

“Vi är väldigt glada över detta nya tillskott till Junipeer-plattformen eftersom det öppnar upp vår iPaaS-lösning för fler e-handelskunder på vår kärnmarknad Sverige – och inte minst är Junipeer nu den första plattformen som erbjuder avstämning av betalningar med Spectre.”

Specter ERP & POS integrerat med e-handelsplattformar

Specter är nu helt integrerad med alla e-handelsplattformar på Junipeer-plattformen inklusive Shopify, Centra, WooCommerce, Geins, Brink Commerce, Shopware och Adobe Commerce/Magento.

Det här nya tillägget på Junipeer-plattformen innebär att alla företag i Sverige kan få plug-and-play-integreringarna mellan sin e-handelsplattform och Specter utan uppstartskostnad, inga långa och kostsamma integrationsprojekt och när de väl är igång blir de mer strömlinjeformade och får automatiserade affärsflöden inom försäljning, lager, inköp, logistik och ekonomi.

Specter VD Mattias Bratt:

“Vi är väldigt glada över detta nya partnerskap med Junipeer eftersom både Junipeer-tekniken, onboarding och kundsupport är mycket imponerande. På Specter är vi väldigt måna om att erbjuda de bästa tekniska lösningarna och jag känner att Junipeer kan vara bäst i klassen när det gäller integrationer för e-handel”.

Så fungerar Specter Integrationen
Junipeer integrerar Specter på sin iPaas plattform och fortsätter växa

Om du driver ett e-handelsföretag och vill få Specter ERP och POS helt integrerade med din e-handelsplattform registrerar du dig bara för en gratis provperiod med Junipeer och är igång inom 15 minuter. Junipeers API integration är plug and play och byggd i den senaste teknologin.

Vill du veta mer? Boka bara en demo och ring oss eller registrera dig för en gratis provperiod utan begränsningar för att prova Junipeer-integreringarna.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar