TP-Link Nordic Enterprises AB och EET-koncernen i samarbete
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR TP-Link Nordic Enterprises AB och EET-koncernen i samarbete

TP-Link Nordic Enterprises AB och EET-koncernen i samarbete

Publicerat av: Redaktionen

TP-Link, ett av de ledande företagen inom nätverkskommunikation, presenterar ett strategiskt partnerskap med EET Group, den ledande värdeadderande IT-distributören, som betjänar över 30 000 nöjda kunder över hela Europa.

Detta partnerskap syftar till att lyfta distributionen av TP-Links innovativa produkter i Norden.

Som en del av detta samarbete kommer TP-Link Nordic Enterprises AB och EET-koncernen att samarbeta för att tillhandahålla branschledande expertis och same day-leverans av TP-Link-produkter, vilket säkerställer en sömlös upplevelse för kunder i de nordiska länderna.

Partnerskapet ligger i linje med TP-Links åtagande att leverera högkvalitativa lösningar globalt.

– Vi är glada över att inleda denna resa med EET Group. Detta partnerskap innebär ett betydande steg framåt i arbetet med att utöka vår räckvidd och tillhandahålla spjutspetsteknologi till ännu fler kunder i Norden, säger Irving Mao, landschef på TP-Link Nordic Enterprises AB.

TP-Link Nordic Enterprises AB och EET-koncernen i samarbete– Detta nya distributionspartnerskap markerar början på ett spännande kapitel för både EET och TP-Link. Vi är glada över att introducera ”Omada by TP-Link” till våra kunder i Norden. Omadas SDN-plattform integrerar nätverksenheter, inklusive accesspunkter, switchar och gateways, vilket ger 100 % centraliserad molnhantering. Våra nordiska partners kommer att kunna njuta av TP-Links banbrytande lösningar från början av 2024. Sade Ken Nielsen, produktchef för Network Solutions på EET-koncernen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar