LG visar upp hållbara innovationer och smarta hem-lösningar på IFA 2023.
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM LG ställer upp hållbara innovationer och smarta hem-lösningar på IFA 2023

LG ställer upp hållbara innovationer och smarta hem-lösningar på IFA 2023

Publicerat av: Redaktionen

LG Electronics (LG) visar upp en rad hållbara innovationer och smarta hem-lösningar på årets IFA-mässa som hålls den 1–5 september.

Årets LG-nyheter på mässan speglar hållbarhet, nytänkande innovation och smidig integration av smart lifestyle-teknik för en enklare vardag.

En grön livsstil

LG:s satsning för en hållbar livsstil står i centrum på IFA 2023 och utställningen “Net-Zero House”. Här visas energieffektiva hushållsapparater och hållbara lösningar för en grönare och mer användarvänlig framtid.

LG visar upp hållbara innovationer och smarta hem-lösningar på IFA 2023.

Tänjer på de tekniska gränserna

På IFA presenterar LG också nyskapande produkter. Exempel på vad besökare kan vänta sig är lifestyleskärmen LG StanbyME Go, Universal UP Kit, LG SIGNATURE Washer Dryer och världens första och enda trådlösa TV – LG OLED M3. Samtliga exemplifierar hur teknik kan användas till att skapa både unika upplevelser och en bättre vardag genom mångsidig och genomtänkt design.

Ökad komfort och energieffektivitet med smarta uppkopplade hem

Hem får nya liv med hjälp av ThinQ UP 2.0 och anslutna smarta hem-produkter. Vitvaror går från att vara passiva verktyg i vardagen till att agera anpassningsbara livsstilslösningar. Fokus ligger på personlig anpassning och flexibla prenumerationstjänster för att sätta guldkant på vardagen.

Besökare på IFA 2023 kan utforska LG:s produkter och lösningar i montern Hall 18, Messe Berlin, från den 1a till den 5e september 2023.

Relaterade Artiklar