Fantasma Games släpper ett nytt spel i exklusivt samarbete med Flutter Entertainment
Hem GAMING Fantasma Games släpper ett nytt spel i exklusivt samarbete med Flutter Entertainment plc

Fantasma Games släpper ett nytt spel i exklusivt samarbete med Flutter Entertainment plc

Publicerat av: Redaktionen

Fantasma Games (”Fantasma Games” eller ”Bolaget”) kan idag meddela att Bolaget, tillsammans med Flutter Entertainment plc (LON: FLTR), lanserar det helt nya spelet Cloud Corsairs, primärt på den engelska marknaden.

Lanseringen sker exklusivt med Flutter Entertainment, och kommer rullas ut den 19:e juli på Sky Betting & Gaming, Paddy Power, Betfair och Pokerstars.

Flutter Entertainment är ledande på den engelska marknaden med miljontals spelare varje månad.

Efter den exklusiva lanseringen släpps spelet globalt den andra augusti, till Light & Wonders (tidigare Scientific Games) operatörer på reglerade marknader i Europa, USA och Kanada.

Cloud Corsairs är ett nytt spel där spelaren transporteras till ett fantasiland högt ovanför molnen, fyllt av rikedomar och pirater. Spelet innehåller flertals bonusar och progressiva element, för att erbjuda en unik upplevelse till spelare.

Fantasma Games släpper ett nytt spel i exklusivt samarbete med Flutter Entertainment”Vi är väldigt nöjda över att kunna leverera ett helt nytt spel till den engelska marknaden och kunna gå live med marknadsledande Flutter Entertainment och deras starka varumärken. Återigen visar vi på att våra spel håller toppklass och attraherar ledande aktörer, något vi ser som ett styrketecken. Denna lansering stärker vår marknadsposition på viktiga europeiska marknader, samtidigt som det breddar vårt varumärke och nätverk”, säger Fredrik Johansson, VD och grundare på Fantasma Games.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar