Flex Cool & Freeze - En nyhet inom Kylteknik
Hem PRODUKTNYHETER Bosch Flex Cool & Freeze – En nyhet inom Kylteknik

Bosch Flex Cool & Freeze – En nyhet inom Kylteknik

Publicerat av: Redaktionen

Bosch presenterade deras nyhet inom kylteknik på årets upplaga av IFA mässan i Berlin – Bosch Flex Cool & Freeze.

Den kombinerade kyl och frysen har en kapacitet på 526 liter och med ett enkelt val på displayen förvandlas frysen till ett kylskåp på fyra timmar, något som fångade uppmärksamheten hos mässbesökarna.

Transformativ teknik

Med en nettokapacitet på 526 liter och dimensionerna 186 x 75 utformat för att rymma en mängd olika livsmedel och drycker. VitaFresh plus färskhetssystemet ökar lagringskapaciteten för mat och förlänger färskheten på livsmedel upp till dubbelt så länge, vilket minskar matsvinn och är snällare mot plånboken.

Förvandlingen av frys till kylskåp görs smidigt på fyra timmar med ett knapptryck på displayen. När användaren är i behov av frysen igen är det enkelt att återgå till frysläge igen på 12 timmar. Denna flexibilitet gör det möjligt för användarna att anpassa sig till sina olika lagringsbehov, vilket gör den till ett perfekt val för fester, säsongsmässiga variationer eller bara vardagens behov.

Hållbar design

Bosch Flex Cool & Freeze är praktiskt designad med en utsida i rostfritt stål som är fingeravtrycksresistent. Den energieffektiva kylningen ger upp till 44% mer energibesparing jämfört med F-energimärkta alternativ. Duo Cooling-tekniken, med två separata fläktar, säkerställer optimal luftcirkulation i både kyl- och frysdelen, vilket bibehåller optimala förhållanden för färskvaror.

Flex Cool & Freeze - En nyhet inom KylteknikNya tekniker för luftfördelning, tillsammans med en ergonomiskt utformad bakre vägg, garanterar en balanserad och effektiv luftcirkulation i hela enheten. Produkten är även utrustad med NoFrost-funktion för automatisk avfrostning.

Bosch Flex Cool & Freeze har artikelnummer KGP76AIC0N.

Tekniska specifikationer
  • Transformerar fryszonen till ett kylskåp på fyra timmar för flexibilitet
  • VitaFresh Plus färskhetssystem för minskat matsvinn
  • Transformerar fryszonen till ett kylskåp på fyra timmar för flexibilitet
  • Duo Cooling teknik som säkerställer luftcirkulationen
  • NoFrost funktion

Relaterade Artiklar