RCO Security väljer Litium för att optimera den digitala kundupplevelsen
Hem E-HANDEL RCO Security väljer Litium för att optimera den digitala kundupplevelsen

RCO Security väljer Litium för att optimera den digitala kundupplevelsen

Publicerat av: Redaktionen

Litium, en av Nordens ledande aktörer inom digital handel, meddelar att svenska RCO Security, ledande inom passer- och säkerhetssystem, har valt Litiums e-handelsplattform för att förbättra den digitala kundupplevelsen för både återförsäljare och slutkunder.

RCO grundades 1976 och är idag en ledande aktör inom säkerhetsbranschen, där de utvecklar, tillverkar och säljer produkter inom passer- och säkerhetssystem.
Deras produkter och lösningar tillverkas vid den egna utvecklingsavdelningen i Järfälla och säljs via återförsäljare och installatörer i Sverige, Norge och Finland.

RCO Security ingår i RCO Group och ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Med målet att erbjuda sina återförsäljare en partnerportal för att på ett enkelt och samlat sätt hitta information, logga in till utbildningsportalen, hämta material och effektivt lägga beställningar föll valet, efter en omfattande upphandling, på plattformen Litium Commerce Cloud. Planen är att få en tydlig uppdelning av webbsidan för partners respektive slutkunder där alla målgrupper ska hitta vad de söker.

”Vi valde Litium eftersom plattformen ger oss rätt förutsättningar att effektivt hantera vårt produktsortiment samt anpassa vår kommunikation ut till våra olika kundgrupper, säger Agnes Von Schulzenheim, Marknadschef på RCO.

RCO Security väljer Litium för att optimera den digitala kundupplevelsen

Agnes Von Schulzenheim, RCO

Hon fortsätter “Framåt kommer RCO att utveckla sin digitala närvaro och Litium kommer underlätta både försäljning och kommunikation via flera kanaler”.

”Vårt mål är att underlätta för RCO Security att optimera sin digitala affär utan begränsningar, och Litium Commerce Cloud är byggd för att hantera flera kanaler på ett effektivt sätt. Vi är väldigt glada att inleda samarbetet med RCO Security och att få vara med på deras kommande resa framåt, säger Patrik Settlin, vd på Litium.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar