Lenovo visar upp ny handhållen gaming-enhet och accessoarer som möjliggör kompromisslöst spel
Hem GAMING Lenovo visar upp ny handhållen Windows gaming-enhet och accessoarer som möjliggör kompromisslöst spel

Lenovo visar upp ny handhållen Windows gaming-enhet och accessoarer som möjliggör kompromisslöst spel

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo presenterar idag Lenovo Legion Go som är företagets första handhållna Windows gaming-enhet.

Den ger spelare mer frihet att spela var de vill och när de vill.

I samband med detta presenterar de också Lenovo Legion Glasses samt Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear hörlurar.
Lenovo Legion Go

Med upp till AMD Ryzen Z1 Extreme processor med AMD RNDA grafik och smart power management-teknik, så rullar Legion Go på Windows 11 och levererar en konsollik grafikprestanda som väcker spel till liv på skärmen om 8,8 tum med QHD+ 16:10 och Lenovo PureSight. Med upp till 500 nits ljusstyrka och med stöd för 97 procent DCI-P3 color gamut kan skärmen justeras beroende på spelstil och situation. Den har också upplösning från 1600p till 800p samt 144Hz och 60 Hz uppdateringsfrekvens. 10-punkts touchskärmen ger responsivitet och kontroll. med upp till 16GB LPDDR5X (7500Mhz) RAM och upp till 1TB PCIe Gen4 SSD och Micro-SD ingång med upp till 2TB extra lagring.

Den har en batterikapacitet om 49,2 Wh och Super Rapid Charge som gör det möjligt att ladda upp till 70 procent på bara en halvtimme.

Lenovo Legion Gos kontroller har halleffekt-joysticks som innebär ingen joystickdrift och minimalt med döda zoner. Andra ingångar inkluderar en integrerad styrplatta, en stor D-pad, ett vinklat mushjul och totalt 10 axelknappar, triggers och greppknappar. Lenovo Legion Gos Legion TrueStrike-kontroller är också löstagbara för att ge mer flexibilitet i olika spelstilar, samt möjliggöra FPS-läge. FPS-läget låter användaren ta bort kontrollerna från Lenovo Legion Go-kroppen och använda stödet på baksidan som stativ.

Lenovo Legion Go har dubbla USB Type-C-portar för bekväm anslutning, vilket gör att användare kan docka och ladda enheten samtidigt som de ansluter tillbehör, tack vare plug-and-play-funktioner som stöder DisplayPort 1.4 och Power Delivery 3.0. Anslutningen sträcker sig till Wi-Fi 6E samt stöd för Bluetooth 5.2.

Applikationen Legion Space är speciellt designad för Lenovo Legion Go. Den låter användare snabbt komma åt alla sina spelplattformar och butiker, se alla lokalt installerade spel och till och med köpa spel via Legion Game Store i samarbete med Xbox Game Pass Ultimate. med en gratis 3-månaders medlemskap som ger tillgång till hundratals högkvalitativa spel, vilket medföljer varje Lenovo Legion Go.

Lenovo Legion Glasses: stor skärm var du än är

För gamers, om så på språng eller i soffan, erbjuder Lenovo Legion Glasses en smartare, privat storskärmslösning för spel och innehållskonsumtion, oavsett om det är på Lenovo Legion Go eller annan kompatibel enhet – inklusive de flesta Windows, Android7, macOS8-enheter med fullfunktions USB-C. Legion Glasses är en avancerad bärbar virtuell monitor med mikro-OLED-skärmteknik som ger hög färg- och kontrastomfång, FHD-upplösning och uppdateringsfrekvens på 60Hz. De ger upplevelsen av en stor skärm men bakom linser som bara användaren kan se. Den levererar också högkvalitetsljud via inbyggda högtalare.

 Spelarens bästa vän – Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear hörlurar

Ett annat perfekt komplement för gamers på språng är de nya Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear-hörlurarna. Hörlurarna har 7.1-surroundljud och 10 mm armaturelement som levererar kraftfull bas, samt är välbalanserad mellan- och topptoner utan distorsion. Den inbyggda multifunktionskontrollen möjliggör snabba justeringar och USB-C-kontakten säkerställer sömlös anslutning med en mängd enheter.

Lenovo visar upp ny handhållen gaming-enhet och accessoarer som möjliggör kompromisslöst spel EMEA Pris och tillgänglighet

– Lenovo Legion Go förväntas vara tillgänglig från 31 oktober med ett startpris om 799 euro inklusive moms.
– Lenovo Legion Glasses förväntas vara tillgängliga från oktober 2023 med startpris om 499 euro inklusive moms.
– Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear Hörlurar förväntas vara tillgängliga från oktober 2023 med ett startpris om 49,99 euro inklusive moms.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar