De ska leda HiQs satsning i Jönköping
Hem DETALJHANDEL De ska leda HiQs satsning i Jönköping region

De ska leda HiQs satsning i Jönköping region

Publicerat av: Redaktionen

HiQ gör två nyrekryteringar som ska leda bolagets satsning i Jönköpingsregionen.

Pontus Holstensson och Andreas Tufvesson är två lokala profiler med lång erfarenhet av både techbranschen och entreprenörskap.

Duon har som mål att växa HiQ Jönköping och skapa jobbtillfällen lokalt.

– Vi är mycket glada att få välkomna Pontus och Andreas till HiQ. Att rekrytera en så stark duo är en del i vår satsning att lokalt stärka vårt erbjudande och arbete för att nå våra övergripande mål. Vi är övertygade om att Pontus och Andreas med sin erfarenhet, kompetens samt starka entreprenörsanda kommer göra ett fantastiskt jobb när de nu tar över ledarskapet av HiQ Jönköping, säger Simona Bamerlind, Head of Region West på HiQ.

Som en del i HiQ:s satsning att stärka sin marknadsposition i Småland rekryterar bolaget Pontus Holstensson och Andreas Tufvesson att leda HiQ Jönköping. Pontus Holstensson och Andreas Tufvesson är två lokala profiler med lång erfarenhet av både techbranschen och entreprenörskap. Båda har haft flera ledande befattningar, kan den regionala marknaden väl och har ett stort nätverk. Tillsammans kommer duon ansvara för försäljning, rekrytering, det operativa arbetet och lokala erbjudandet.

Pontus Holstensson har huvudansvaret för HiQ Jönköping. Han har många års erfarenhet som entreprenör och byggt upp flertalet bolag och tjänster inom tech-branschen. Pontus är van att agera länk mellan styrelse, ledningsgrupp och verksamhet.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av HiQ. Det är ett minst sagt spännande bolag som dessutom är ledande inom digitalisering och utveckling. Jag är stolt över att få förtroendet att leda satsningen i Jönköping och utveckla arbetet tillsammans med Andreas vidare. Samtidigt är vi en del av ett stort bolag med ca 2000 kompetenta kollegor, inte bara runtom i Sverige, utan också norra Europa. Det är en spännande utmaning vi tar oss an och jag ser fram emot att få komma ut och träffa många av våra fina bolag och organisationer i regionen, säger Pontus Holstensson, Site Manager HiQ Jönköping.

Andreas Tufvesson har varit konsultchef tidigare och har även han mångårig erfarenhet från olika ledande befattningar och entreprenörskap. Huvudfokus kommer vara på rekrytering och bygga kultur med inspiration och vision för medarbetarna.

– Jag är glad att bli en del av HiQ. Det ska bli roligt att tillsammans med Pontus sätta HiQ Jönköping ytterligare på kartan. Kvalitet är ett ledord i allt vi gör och samtidigt är det viktigt att vi har roligt på jobbet. Vi bygger expertkompetenser som hjälper andra företag, myndigheter och organisationer på sin digitala resa i alla steg, säger Andreas Tufvesson, Consultant Manager HiQ Jönköping.

De ska leda HiQs satsning i Jönköping

Pontus Holstensson och Andreas Tufvesson på HiQ Jönköping

Rekryteringsbehovet lokalt är stort och öppnar upp för många arbetstillfällen. På HiQ är man övertygade om att teknikutveckling är det bästa sättet är bidra till en bättre, enklare, säkrare, mer hållbar och roligare värld. Vill man vara med på den resan och företagets expansion ska man söka sig till bolaget nu.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar