Kombi golvrengörare som tar bort smuts och moppar på en och samma gång
Hem PRODUKTNYHETER Kombi golvrengörare som tar nu bort smuts och moppar på en och samma gång

Kombi golvrengörare som tar nu bort smuts och moppar på en och samma gång

Publicerat av: Redaktionen

Tineco, som utvecklar innovativ teknologi och intelligenta elektronikprodukter för hemmet och som är särskilt kända för sina trådlösa kombi golvrengörare som dammsuger och moppar golvet i en och samma process, utökar nu sin innovativa produktserie av kombi golvrengörare med produkten FLOOR ONE S5 Extreme.

Samtidigt utökas serien av trådlösa handhållna dammsugare med produkten S12 Tango.

Båda produkterna finns redan tillgängliga på den svenska marknaden.

Vårstädningen står för dörren i många svenska hem och i samband med det lanserar Tineco nu en uppgraderad version av deras prisbelönta sladdfria FLOOR ONE combi golvrengörare. Det nya tillskottet i serien heter FLOOR ONE S5 Extreme och säkerställer både dammsugning och moppning av golvet i en och samma pricess, vilket innebär en bekvämare och effektivare rengöring. Den nya produkten är med andra ord mycket mer än bara en ny handdammsugare.

”I takt med att det blir allt mer populärt att inreda hemmet med hårda golv har vi sett ett behov på marknaden att utveckla en produktkategori som kan stödja intelligent och effektiv rengöring av denna typ av golv. Detta har lett till utvecklingen av våra populära kombi golvrengörare, som säkerställer både dammsugning och moppning av golven i en process. Produkterna kan givetvis testas hos den lokala återförsäljaren innan köp, då vi vet hur övertygande upplevelse det är när man första gången dammsuger upp ett tappat ägg eller ett glas spilld mjölk från golvet”, säger Marco Getz, General Manager på Tineco Europa.

FLOOR ONE S5 Extreme
Extra sugläge tar bort fukt och vätskor

FLOOR ONE S5 Extreme kommer med en extra suginställning, som är lämplig för att t ex suga upp fukt från badrumsgolvet eller spilld mjölk från klinkersgolvet i köket, utan att behöva tillsätta färskvatten. Tack vare den stora vattentanken och de extra tillbehören kan användaren därför rengöra större ytor med samma renvattentank.

Extra borstrullar

För att säkerställa optimal hygien och luktfri användning innehåller Tinecos Extreme-modell 2 extra borstrullar, så att en våt och smutsig rulle enkelt kan bytas ut mot en ren och torr rulle och därmed säkerställa det optimala rengöringsresultatet.

Intelligent dammsensor anpassar automatiskt rengöringen

FLOOR ONE S5 Extreme kommer också med en intelligent iLOOP-dammsensor som bedömer hur smutsigt golvet är och automatiskt justerar sugkraften och rullhastigheten därefter, vilket säkerställer effektiv rengöring.

Röstassistent, appkontroll och LED-skärm

Produkten kan enkelt hanteras med Tinecos röstassistent, den kan kopplas till appen, varifrån du kan få information om hur länge produkten behöver laddas för att vara på 100%. Slutligen har FLOOR ONE S5 Extreme en LED-skärm som visar batteriprocenten och om du städar i max- eller autoläge. Skärmen visar även när vattentanken behöver tömmas eller när självrengöringen startar.

FLOOR ONE S5 Extreme finns på euronics.se till rekommenderat utpris på 6499 SEK.

Kombi golvrengörare som tar bort smuts och moppar på en och samma gång
PURE ONE S12 Tango

Om du inte behöver moppa som en del av golvrengöringen, men ändå vill ha friheten att kunna dammsuga dina golv utan att begränsas av en sladd, så är Tinecos nya handhållna sladdlösa dammsugare PURE ONE S12 Tango ett utmärkt val för just det. S12 Tango är ett tillägg till PURE ONE-serien, och ger dig en kraftfull, tyst och mångsidig sladdlös handdammsugare som gör golvrengöring till ett sant nöje.

Intelligent sensor anpassar sugeffekten efter behov

Tack vare den banbrytande iLoop Smart Sensor-teknologin, som även ingår i S5 Extreme, kan S12 Tango justera sugkraften helt själv efter behov, vilket bland annat säkerställer att enheten bara använder den nödvändiga mängden av energi, vilket sparar på batteriet och minskar antalet laddningar.

Allt-i-ett LED-skärm och interaktiv pekskärm

S12 Tango är utrustad med en användarvänlig LED-skärm som ger användaren en enkel och tydlig överblick över viktiga funktioner som damm- och batterinivå, sugkraft, WiFi-signalstyrka och varningar för eventuella funktionsproblem.

Produkten hanteras enkelt och utan ansträngning med hjälp av den interaktiva pekskärmen – härifrån kan du styra sugeffekten eller ändra inställningen från Auto till Manuell med en enda tryckning.

Behöver du superkrafter?

S12 Tango har en extra växel som kan lägga till de nödvändiga superkrafterna till rengöringen. Med Max Power-inställningen kan du uppnå en sugeffekt på upp till 145W, vilket är upp till sex gånger kraftfullare än med vanliga sladdlösa dammsugare med DC-motorer och möjliggör för en djupare och mer grundlig rengöring.

S12 Tango finns på euronics.se till rekommenderat utpris på 6499 SEK.

Relaterade Artiklar