”Magic scenes” – ny smart funktion från Nanoleaf
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM ”Magic scenes” – en ny smart funktion från Nanoleaf

”Magic scenes” – en ny smart funktion från Nanoleaf

Publicerat av: Redaktionen

Nanoleaf, ledande inom smart belysning, lanserade nyligen “Magic scenes”, en ny smart funktion för att ytterligare anpassa belysningen i sina produkter.

Med Magic Scenes kan användare enkelt få till vilket stämning som helst på bara några sekunder.

Genom att ge en kontext som belysningen kan relatera till matas ett ord in i appen, som t.ex. “Spring” – då ändrar systemet direkt belysningen till något som faller inom ramen för vårstämning.

Funktionen fungerar för mängder av olika kontexter, som speciella helgdagar och stämningar, t.ex, Kwanzaa, Hannukah eller “fireplace” men även kända filmer som Die Hard och Interstellar samt spel som t.ex Cyberpunk och Minecraft.

För de användare som inte har sett eller tryckt på knappen “Magic Scene” i Nanoleaf ännu, så fungerar det enligt följande.

  • Efter att ha tryckt på “Magic scenes”, skriv in ett ord som belysningen ska efterlikna och trycka sedan på “Let’s go”.
  • Där efter ändras belysningen efter det ord som skrivits in och en scen kommer att spelas med den färgpalett som typiskt matchar det ord som matades in.
  • Användare kan även se en förhandsvisning av färgpaletten i appen, innan den väljs.
  • Namnge scenen, spara den och använd när stämningen slår till nästa gång.
”Magic scenes” – ny smart funktion från NanoleafMagiska scener i takt till musik

För mer avancerade Magic Scenes, som kan röra sig i takt till musik, kan användare skriva in temat för ett firande eller fest, som t.ex. “80’s”, eller en allmän känsla de vill komma åt som “Vintage”. Spara scenen och redigera den sedan i inställningarna för att ändra rörelseschemat till “Rhythm”-funktionen. Genom att följa dessa steg får användare en anpassad Magic Rhythm-scen som kommer att röra sig i takt med musiken.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar