LOGITECH LANSERAR TANGENTBORDET SIGNATURE SLIM FÖR ETT SÖMLÖST FLÖDE MELLAN ARBETE OCH FRITID VID SKRIVBORDET
Hem PRODUKTNYHETER Logitech lanserar tangentbordet signature slim för ett sömlöst flöde mellan arbete och fritid vd skrivbordet

Logitech lanserar tangentbordet signature slim för ett sömlöst flöde mellan arbete och fritid vd skrivbordet

Publicerat av: Redaktionen

Logitech introducerar Signature Slim K950 Wireless Keyboard, Signature Slim Combo och Signature Slim Combo for Business, designade för att förenkla upplevelsen på både person- och arbetsdatorer.

Signature Slim-produkterna är snyggt designade för att passa in på skrivbord i hemmet och på kontoret.

Med fler funktioner än vad tangentbord på nybörjarnivå brukar ha ihop med en tidsbesparande mjukvaruanpassning skapar detta tangentbord en sömlös upplevelse för både jobb och fritid.

– Vi utvecklade tangentbordet Signature Slim som den perfekta följeslagaren till Signature-musen som vi introducerade för två år sedan för att underlätta för alla som jonglerar arbete, livet och allt däremellan. Signature Slim kopplar smidigt ihop det professionella med det personliga genom att enkelt ansluta till både din hem- och arbetsdator, säger Art O’Gnimh, chef för Core Personal Workspace Solutions Business på Logitech.

Signature Slim Combo är ett kombinerat set bestående av Signature Slim K950 trådlöst tangentbord och Signature Plus M750 trådlös mus, tillgängligt i färgerna i grafit och off-white. Produkterna är skapade för en dynamisk livsstil med en mix av arbete och fritid, där användare smidigt kan koppla upp tangentbordet mot både arbetsdator och sin privata dator med ett enda klick. Signature Slim har tysta tangentklick, tysta musklick och snabb och exakt rullning med SmartWheel.

LOGITECH LANSERAR TANGENTBORDET SIGNATURE SLIM FÖR ETT SÖMLÖST FLÖDE MELLAN ARBETE OCH FRITID VID SKRIVBORDETAtt skriva på ett Signature Slim K950 påminner om den välbekanta känslan av att skriva på en laptop, men i en slimmad design. Optimera din skrivbordstid och dagliga arbetsuppgifter med programvaran Logi Options+ App, för en förbättrad upplevelse med Signature Slim Combo och Keyboard. Växla enkelt mellan arbete och fritid med genvägar som volymkontroll, play/paus och ljud av/ljud på eller använd Smart Actions, som ger dig möjlighet att hoppa över repetitiva åtgärder genom att automatisera flera uppgifter med en enda knapptryckning, för att starta eller avsluta din dag med ett enda klick.

För IT-team som ansvarar för att utrusta anställdas arbetsstationer introducerar Signature Slim Combo for Business en ny standard till ett pris som är perfekt för massdistribution. Kombinationen är utrustad med Logi Bolt säker trådlös teknik för pålitliga anslutningar, även i överbelastade trådlösa miljöer. Med Signature Slim Combo kan IT-team massinstallera ett tangentbord och en mus till hela sin globala arbetsstyrka och övervaka enheterna på distans via Logitech Sync för att säkerställa att deras teams enheter är friska och uppdaterade, med global kundsupport. Kombinationen är kompatibel med Windows, macOS, Chrome OS och andra ledande operativsystem.

Ett hållbart alternativ

Signature Slim K950 och Signature Slim Combo är designade i linje med Logitechs mål att skapa produktupplevelser som förbättrar människors liv. Detta innebär att beakta miljömässiga och sociala effekter som en del av varje designbeslut. Båda produkterna är certifierade koldioxidneutrala, precis som resten av Logitechs produkter, och pappersförpackningarna kommer från FSC™-certifierade skogar och andra kontrollerade källor. Plastdelarna i Signature Slim K950 och Signature Slim Combo inkluderar certifierad återvunnen plast för att ge ett andra liv åt slutförbrukad plast från uttjänt hemelektronik: 62% för grafit och 48% för off-white för tangentbordet Signature Slim K950; 61% för grafit och 25% för off-white för musen Signature M750; samt 63% för grafit och 26% för off-white för B2B-musen Signature M750L.

Pris och tillgänglighet

Signature Slim K950 trådlöst tangentbord och Signature Slim Combo finns tillgängliga i grafit och ljusgrå från och med mars 2024 på www.logitech.com och hos utvalda återförsäljare. Signature Slim K950 har ett rekommenderat pris om 999 SEK och Signature Slim Combo har ett rekommenderat pris om 1349 SEK.

Signature Slim Combo for Business in Graphite finns tillgänglig på www.logitech.com och via auktoriserade återförsäljare till ett rekommenderat försäljningspris om 1349 SEK.

 

 

 

Relaterade Artiklar