Huawei lanserar HUAWEI FreeBuds 6i: Hörlurar med avancerad brusreducering
Hem PRODUKTNYHETER Huawei lanserar Huawei FreeBuds 6i: Hörlurar med avancerad brusreducering

Huawei lanserar Huawei FreeBuds 6i: Hörlurar med avancerad brusreducering

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar nya Huawei FreeBuds 6i, det senaste tillskottet i deras i-serie med funktioner som bra ljudkvalitet, lång batteritid och förbättrad brusreducering som sätter en ny nivå för hörlurar i denna priskategori.

Lanserade med en rad uppgraderade funktioner som Intelligent Dynamic Active Noise Cancellation 3.0, förbättrad ljudkvalitet och långvarig batteritid är Huawei FreeBuds 6i trendiga och oändligt mångsidiga.

De finns tillgängliga i de tre färgerna vit, lila och svart som samtliga är en del av en himmelsinspirerad färgpalett.
Högklassig Brusreducering

De nya Huawei FreeBuds 6i bygger vidare på framgångarna från sina föregångare och är utrustad med Huaweis hittills bästa brusreduceringsteknik – Intelligent Dynamic ANC 3.0. Nu i sin tredje generation representerar den höjdpunkten av Huaweis brusreducerande teknik och var tidigare exklusiv för Pro-serien.

Den nya Intelligent Dynamic ANC 3.0, som gör det möjligt för Huawei FreeBuds 6i att uppnå detaljerad brusreducering skräddarsydd för olika scenarier, genererar brusreduceringsparametrar genom ANC-kartläggning i realtid, med algoritmen speciellt utbildad och inställd för 34 scenarier. Huawei FreeBuds 6i bevakar brus var 2,6 μs[1] och justerar parametrarna inom mindre än en sekund för att sömlöst optimera brusreduceringen för din omgivning.

Förutom det nya Intelligent ANC 3.0-systemet imponerar Huawei FreeBuds 6i med sina fem stora hårdvaruuppgraderingar på systemnivå för branschförändrade brusreduceringsprestanda. Uppgraderingar av passiv brusreducering (PNC) inkluderar brusfilterkammaren och helt nya hörlurstoppar, medan förbättrningar av aktiv brusreducering (ANC) inkluderar 3-mikrofonsystemet, 2,4 gånger högre datorkraft och 11 mm dynamisk drivenhet med Quad-magneter.

Brusfiltreringskammaren, höjdpunkten i dessa fem stora uppgraderingar, är baserad på Helmholtz-resonansprincipen. Den riktar sig mot medelhöga till högfrekventa ljud (1 kHz till 3 kHz), är särskilt effektiv vid 2-3 kHz och minskar bakgrundssorl, vilket är idealiskt för miljöer från kaféer till kontor. Som komplement till detta förstärker nya hörlurstoppar, gjorda av hudvänlig flytande silikon, ljudtätningen och finns till tillgängliga i tre storlekar med 75% fylligare topp och 25% fylligare vägg för att hörlurarna ska ge en mer stabil passform.

Systemet med 3 mikrofoner, nu med mer exakt brusuppsamling[2], är förbättrat med en extra extern mikrofon som fångar omgivande ljud med ett 50% bättre signal/brusförhållande (SNR) är sin föregångare. Detta förbättrar avsevärt tydligheten och utökar brusreduceringen över låga till medelhöga frekvenser. Dessutom har dessa hörlurar en kraftfullare 2,4-faldig ökning av beräkningskraften genom Intelligent Dynamic ANC 3.0-systemet som möjliggör brusbehandling i realtid och anmärkningsvärda avstängningsförbättringar i olika akustiska inställningar. Som ett komplement till denna teknik är HUAWEI FreeBuds 6i också utrustade med en 11 mm dynamisk drivenhet med Quad-magneter för högre känslighet som förbättrar brusreduceringen genom att generera omvända ljudvågor för att motverka eventuellt brus som kommer in i dina öron. Detta resulterar i en 100% förbättring av brusreduceringen, med genomsnittlig brusreducering i full frekvens på 27 dB[3] och upp till 5 kHz till ultrabrett ANC-frekvensområde.

Huawei lanserar HUAWEI FreeBuds 6i: Hörlurar med avancerad brusreduceringPå fullsatta och bullriga kaféer utmärker sig HUAWEI FreeBuds 6i genom att avsevärt minska ljudet av bakgrundssorl[4]. Under flygresor samverkar hörlurarnas avancerade brusreducerande funktioner för att filtrera bort lågfrekvent brus, vilket ger en lugn upplevelse under flygningen. Även i tunnelbanependling imponerar de omfattande brusreduceringsfunktionerna då de skapar en tystare och lugnare resa när de dynamiskt anpassar sig till omgivningens störande ljud.

Sömlösa funktioner för optimal bekvämlighet

HUAWEI FreeBuds 6i integrerar sömlöst hög ljudkvalitet med rejäl batteritid. Dessa hörlurar är utrustade med en 11 mm ultramagnetisk basdrivrutin och levererar kraftfull bas som är 50% kraftfullare ner till 14 Hz med stöd av LDAC HD-ljudcodec och Hi-Ras Audio Wireless-certifiering för kristallklar tydlighet. Användare kan också anpassa sin ljudupplevelse med Multi EQ-effekter som stöds och som ger upp till 10 band med lätt justerbara EQ-inställningar för att finjustera musiken till individuella smaker.

Batteritiden för HUAWEI FreeBuds 6i är en nyckelfunktion som ger upp till 35 timmars total uppspelning[5] med laddningsfodralet och 8 timmar från en enda laddning av hörlurarna. Dessutom ger en snabb laddning på 10 minuter ytterligare 4 timmars uppspelning, perfekt för en hektisk livsstil. Tillsammans säkerställer dessa funktioner att HUAWEI FreeBuds 6i möter samtliga krav för användares vardag.

1. Data kommer från Huawei lab. Brusreduceringsparametrar justeras koninuerligt när du använder hörlurarnas brusreduceringsfunktion. Effekten av brusreducering kommer att veriera beroende på funktioner som hur de bärs och var du använder dem.

2. Bulleruppsamlingsnoggrannheten är 50 % högre än HUAWEI FreeBuds 5i. Data kommer från Huawei labb.

3. 27 dB är det genomsnittliga brusreduceringsdjupet för flera frekvenser inom intervallet 50 Hz till 16 kHz i specifika inställningar. Data kommer från Huawei labb. Faktisk prestanda kan variera.

4. Den omfattande brusreduceringsförmågan hänvisar till den genomsnittliga mängden brus som reduceras, vilket är 100 % mer än HUAWEI FreeBuds 5i. Data kommer från Huawei labb. Testmodeller designades utifrån mänsklig hörsel, och dynamiskt brusreducerande läge aktiverades under testerna. Den faktiska brusreduceringsprestandan kan variera beroende på användningsscenariot. Brusreducering fungerar inte lika bra för högfrekvent brus.

5. Batterilivslängdsdata kommer från Huawei labb, där ljud spelades upp med 50 % volym och med ANC inaktiverat i AAC-läge, med HUAWEI P60 Pro. Standardinställningarna användes för andra funktioner. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på volymnivå, ljudkälla, miljöstörningar, produktegenskaper och användningsvanor.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar