Future Ordering och Wolt ingår partnerskap om innovativ tjänst för matleveranser
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKWOLT Future Ordering och Wolt ingår partnerskap om innovativ tjänst för matleveranser

Future Ordering och Wolt ingår partnerskap om innovativ tjänst för matleveranser

Publicerat av: Redaktionen

Future Ordering, en ledande plattform för digitala beställningar, och den digitala handelsplattformen Wolt inleder ett samarbete i syfte att erbjuda restauranger matleveranser som en integrerad del av befintlig beställningsupplevelse.

Partnerskapet gör det möjligt för restaurangkedjor att erbjuda leverans av mat i sina egna kanaler, som hemsida och app, med leverans direkt till kunden.

Detta medför många fördelar, exempelvis en konsekvent varumärkesupplevelse, ökad merförsäljning och ett ägandeskap av hela kundresan.

Genom att det nu är möjligt att beställa och få mat levererad i restaurangens egna kanaler fortsätter restaurangkedjan att äga relationen med gästen och kan samla in och analysera kunddata för att bättre förstå kundbeteende och fatta datadrivna beslut. Charlotte Darth är Chief Revenue Officer på Future Ordering och säger:

– Leverans inkluderat i restaurangernas egna kanaler ger gästerna en enhetlig och bekväm beställningsupplevelse, inklusive skräddarsydda produktrekommendationer baserade på köpbeteende och preferenser. Vi är mycket glada att samarbeta med Wolt, som har omfattande leveranskapacitet, vilket stärker våra kunders förmåga att expandera sin verksamhet. Den första kunden är redan igång och fler har visat stort intresse för den nya tjänsten, vilket är mycket glädjande.

Att integrera matleveranser i restaurangernas egna kanaler är inte bara i linje med aktuella marknadstrender och kundpreferenser, utan också ett strategiskt drag för snabbmatskedjor att förbli relevanta och konkurrenskraftiga i den pågående digitaliseringen av branschen.

Future Ordering och Wolt ingår partnerskap om innovativ tjänst för matleveranserJohan Grönvall är VD på Wolt i Sverige och säger:

– Det är ett väldigt spännande samarbete med Future Ordering. Med hjälp av deras teknik kommer betydligt fler av våra restaurangpartners få helt nya möjligheter till merförsäljning och knyta starkare band till redan trogna kunder, men också nå nya målgrupper. Vår roll i detta är att bistå restaurangerna med Sveriges kanske bästa logistiklösning för hemleverans av mat, samt en kundsupport i den absoluta världsklassen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar