Ny funktion för smart laddning i appen
Hem APPAR Förbättrad funktionalitet för smart laddning i appen

Förbättrad funktionalitet för smart laddning i appen

Publicerat av: Redaktionen

Vår app har precis blivit så mycket bättre! En ny funktion ger förbättrad funktionalitet för smart laddning av elbil i appen.

Den största skillnaden är att det kommer finnas fler boxar att välja mellan, men framför allt bilar att koppla upp sig mot.

Den största fördelen med att kunna koppla upp sig mot bilen och styra laddningen den vägen är att systemet kan ta hänsyn till batteristatusen i bilen och optimera antalet laddtimmar beroende på hur mycket procent som finns i bilen.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som har ett aktivt elhandelsavtal hos Jönköping Energi, och för att kunna dra nytta av den ekonomiska vinningen i smart laddning krävs att användaren har rörligt timprisavtal.

Ny funktion för smart laddning i appenSmart laddning är första tjänsten ut i ett arbete med att erbjuda våra kunder fler smarta tjänster kring styrning av värmepumpar, batteri, solproduktion med mera. Vi vill förenkla för våra kunder att både göra elsystemet en tjänst och samtidigt kunna få ner sina energikostnader.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar