LOGITECH LANSERAR ZONE 300 - TRÅDLÖST HEADSET FÖR BÄTTRE SAMTAL OCH FRIHETEN ATT RÖRA SIG OBEHINDRAT
Hem PRODUKTNYHETER Logitech lanserar Zone 300 – Trådlöst headset för bättre samtal och friheten att röra sig obehindrat

Logitech lanserar Zone 300 – Trådlöst headset för bättre samtal och friheten att röra sig obehindrat

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare var kontoret en lugn, fast plats att arbeta på, men idag kan kontoret vara var som helst.

Hemma, på offentliga platser eller i öppna kontorslandskap, vilket gör det svårare att hitta en lugn och ostörd arbetsmiljö.

Oavsett om du jobbar inom marknadsföring, HR, försäljning eller i en helt annan bransch, kan ett bra headset göra stor skillnad i ditt arbete.

Det är särskilt viktigt om du jobbar i ett öppet kontorslandskap eller om det är störande, distraherande ljud i eller utanför ditt hem.

Det kan vara svårt att hitta ett prisvärt headset utan att kompromissa på krav som bra ljud och hållbar design. Med Zone 300 behöver du inte göra några kompromisser. Ett trådlöst headset med fantastiskt ljud som ger dig friheten att röra dig obehindrat och samtidigt vara uppkopplad medan du arbetar eller bara lyssnar på din favoritmusik.

Utmärkt ljud för samtal och mycket mer

Att jobba hemifrån och hela tiden behöva upprepa sig själv för att det är störande ljud i bakgrunden är ett bekymmer från förr. Med Zone 300 blir din röst tydlig och klar tack vare dess dubbla brusreducerande mikrofoner på en förlängd mikrofonarm, som förminskar bakgrundsljud.

Dessutom kan du anpassa ljudet efter dina val. Med hjälp av Logi Tune-appen kan du justera sidetone, mikrofonnivå och EQ för att skapa en ljudupplevelse anpassad efter dig. Appen finns tillgänglig på både mobil och dator.

Zone 300 är kompatibelt med plattformar som Microsoft Teams och Zoom, som du smidigt kan koppla upp dig till.

Trådlös frihet hela dagen

Med Zone 300 kan du röra dig fritt i hemmet eller på kontoret och samtidigt hålla dig uppkopplad upp till 30 meter bort. Du kan ha både dator och smartphone anslutna samtidigt. Rör du dig bort från datorn växlar headsetet automatiskt till mobilen.

Zone 300 ger upp till 20 timmars lyssningstid och 16 timmars samtalstid på en full laddning. Skulle du inte ha tid att ladda, ger fem minuters laddning dig en timmes samtalstid. Headsetet har en lätt design, med en vikt på endast 122 gram och mjuka öronkuddar, som säkerställer en bekväm lyssningsupplevelse under hela dagen.

Ett val som känns bra

LOGITECH LANSERAR ZONE 300 - TRÅDLÖST HEADSET FÖR BÄTTRE SAMTAL OCH FRIHETEN ATT RÖRA SIG OBEHINDRAT

I designprocessen av Zone 300 har fokus legat på att leverera bra ljudprestanda för tydlig kommunikation, lång batteritid och den frihet som trådlöst ger. Logitechs engagemang för en hållbar framtid avspeglas i allt ifrån material till förpackning. Plastdelarna i Zone 300 innehåller minst 42%* certifierad återvunnen plast för att ge ett andra liv till uttjänt hemelektronik och samtidigt minska företagets koldioxidavtryck. Pappersförpackningarna kommer från FSC™-certifierade skogar och andra kontrollerade källor, som stödjer ansvarsfullt skogsbruk i världen.

Koldioxidavtrycket för Zone 300 är 8,5 kg CO2e, där Logitech kompenserar för sitt kvarvarande koldioxidpåverkan ner till noll. Zone 300 har utbytbara öronkuddar, vilket förlänger livslängden och bidrar till minskat avfall.

Pris och tillgänglighet

Zone 300 finns tillgängliga nu i färgerna svart, off-white och rosa  på logitech.com och hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat försäljningspris om 899 SEK.

*Zone 300 plastinnehåll: 42% återvunnen plast för rosa & off-white och 55% för svart, exklusive tryckta ledningsaggregat (PWA), kablar och förpackning.

Relaterade Artiklar