Brother presenterar nästa generation av prisbelönta monolaserskrivare som maximerar företagets effektivitet
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Brother presenterar nästa generation av prisbelönta monolaserskrivare som maximerar företagets effektivitet

Brother presenterar nästa generation av prisbelönta monolaserskrivare som maximerar företagets effektivitet

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Brother sin uppdaterade serie med monolaserskrivare som förväntas sätta en helt ny standard i branschen, med snabbare utskrift och skanning, överlägsen hållbarhet och möjlighet till anpassning för ökade volymer och förändrad pappershantering.

 Skrivarna är utformade för att maximera produktiviteten och effektiviteten på företag i alla storlekar, med snabba, smidiga utskrifter på upp till 50 sidor per minut och ledande professionell skanning på upp till 100 ipm.

Brother presenterar nästa generation av prisbelönta monolaserskrivare som maximerar företagets effektivitet De svartvita skrivarna är garanterat slitstarka för långsiktig driftsäkerhet och sänkta underhållskostnader. Dessutom får användarna en enhetlig användarupplevelse i hela Brothers SMB-serie, vilket skapar smidigare arbetsflöden och enklare enhetshantering.

Tack vare förbrukningsartiklar med extra hög kapacitet på upp till 25 000 sidor minimeras behovet av tonerbyte, och de flexibla alternativen för pappershantering tillgodoser alla tänkbara företagsbehov.

Alla enheter är ”secure as standard” med anpassningsbart och kraftfullt skydd på nätverks-, enhets- och dokumentnivå.

Samtliga modeller är dessutom kompatibla med Brothers lösningar, och företagsmodellerna kan integrera lösningar från tredje part, inklusive branschledarna Kofax och YSoft, vilket ger fullständigt flexibel dokumenthantering, säkerhet och kontroll.

Den nya, mångsidiga serien kan dessutom kombineras med ett MPS-avtal (Managed Print Service), en lösning helt enligt mottot ”At your side” för maximerad effektivitet, kostnadsbesparing och produktivitet.

Den professionella skrivarserien uppfyller Brothers löfte om noll avfall till deponi och finns att beställa hos er lokala återförsäljare.

Relaterade Artiklar