Roborock lanserar Q Revo – En robotdammsugare som förenklar vardagen med några klick
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Roborock nya lansering: Q Revo är en robotdammsugare som förenklar vardagen med några klick

Roborock nya lansering: Q Revo är en robotdammsugare som förenklar vardagen med några klick

Publicerat av: Redaktionen

Roborock, det ledande varumärket för smarta hem, utökar sitt sortiment med Q Revo.

En prisvärd robotdammsugare som är utrustad med Roborocks första snurrmoppsystem och en helt ny multifunktionsdocka.

 Roborock specialiserar sig på forskning, utveckling och produktion av automatiska rengöringsprodukter för hemmet i syfte att bidra till en enklare vardag.

Nu utökas sortimentet av robotodammsugare med mopp och multifunktionsdocka – nya Q Revo.

– Roborock jobbar för att bidra till en enklare vardag med robotdammsugare som enkelt sköts via ett knapptryck i vår app. Med kontinuerliga förbättringar av vårt produktsortiment säkerställer vi att fler kunder kan njuta av innovationer som tidigare bara fanns i våra flaggskeppsmodeller. Det är här Q Revo kommer in, säger Richard Chang, grundare och VD för Roborock.

Q Revo erbjuder en underhållsfri docka och ett helt nytt moppsystem som skiljer sig från alla andra Roborock-robotdammsugare. Läs mer nedan:

Introducerar ett nytt moppsystem

Roborock presenterar nu sitt första dubbla snurrmoppsystem någonsin, som effektivt rengör golv med en hastighet på 200 varv per minut. Den automatiska mopplyftsfunktionen gör att den kan moppa golv och dammsuga på en och samma gång, utan att lämna fläckar eller smuts.

Underhållsfri laddningsstation

Efter rengöring återgår Q Revo till en multifunktionsdocka, som erbjuder snabbladdning med både automatisk tömning och påfyllning samt mopptvätt med torkning. Allt för att användarna inte ska behöva tänka på att städa upp efteråt.

Effektiv förmåga och intelligens

Med en sugkraft på 5 500 Pa, en gummiborste och Reactive Tech Obstacle Avoidance erbjuder Roborocks Q Revo en effektiv och kraftfull dammsugning, som också hjälper till att undvika hårtrassel och hinder på olika golvtyper. Perfekt för dem med husdjur.

Ha allt under kontroll med Roborock-appen

Q Revo är kompatibel med Roborock-appen, vilket ger användaren full kontroll över roboten. Användare kan anpassa sin städupplevelse med hjälp av No-Go-zoner, snabbkartläggning, anpassade rengöringsscheman, 3D-kartläggning och mer. De senaste och unika funktionerna som introduceras är Deep Carpet Cleaning, Clean Along Floor Direction och Smart Suggestion for No-Go Zoner, vilket gör det möjligt för användare att få en ännu effektivare och bekymmersfriare städupplevelse.

Roborock lanserar Q Revo – En robotdammsugare som förenklar vardagen med några klickPris och tillgänglighet

Från första Augusti kommer Q Revo att finnas tillgänglig för köp på Elgiganten, Webhallen och Inet i Sverige. Rekommenderat försäljningspris är 9990 SEK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar