Breaking Bad-regissören gör kortfilm – Helt filmad med mobiltelefon
Hem PRODUKTNYHETER Breaking Bad-regissören gör kortfilm – Helt filmad med mobiltelefon

Breaking Bad-regissören gör kortfilm – Helt filmad med mobiltelefon

Publicerat av: Redaktionen

Breaking Bad regissören Adam Bernstein filmar en kortfilm med titeln ”Roma Noir: Triple Jeopardy” helt med Xiaomi 14 Ultra.

Adam Bernstein är född 7 maj 1960 och är en amerikansk film-, musik- och tv regissör. Bernstein har en lång historia inom filmbranschen med många års erfarenheter inom filmproduktion.

Han har även vunnit en Primetime Emmy Award för sitt arbete med komediserien 30 Rock.

Bernstein går utöver det traditionella och utforskar nya häpnadsväckande sätt att producera film på. För kortfilmen ”Roma Noir; Triple Jeopardy” använder han en Xiaomi 14 Ultra i stället för en traditionell filmkamera. Telefonens kamera visade en överlägsen teknologi och kvalité och förmedlar skaparens vision på ett sätt som får tittarna att tro de är en del av inspelningen.

I filmen dras tittarna in i en mystisk värld med privatdetektiven Antonio som i sitt sökande efter en ”förlorad skatt” träffar på olika utmaningar. Den förlorade skatten gömmer sig i Roms antika ruiner och Antonio har kort tid på sig att finna den försvunna skatten.

Att lösa filmskapares utmaningar har varit av högsta prioritet när Xiaomi 14 Ultra designades. Funktionen MasterCinema garanterar högkvalitativ video likt en professionell filmkamera, genom sin förmåga att exakt särskilja faktiskt mörker från skuggor i alla rum och miljöer, vilket närmar sig det vi upplever med det mänskliga ögat.

Breaking Bad-regissören gör kortfilm – Helt filmad med mobiltelefon

Adam Bernstein

Xiaomi 14 Ultras Leica fyrkamerasystem underlättar för regissören att justera bländarvärdet i olika miljöer, vilket höjer trovärdigheten i bilderna. Nästa generationens 1-tums bildsensor och 3,2 µm 4-i-1 Super Pixel ger en häpnadsväckande prestanda i svagt ljus.

Inspelningen pekar på att filmskapandet i stort börjar bli mer lättillgängligt när kreatörer inte behöver investera i enorm filmutrustning för att kunna producera professionell film.

 

 

 

Relaterade Artiklar