Fler och vildare gamingkrafter: MSI Claw uppgraderas med nya BIOS- och GPU-uppdateringar
Hem GAMING Fler och vildare gamingkrafter: MSI Claw uppgraderas med nya BIOS- och GPU-uppdateringar

Fler och vildare gamingkrafter: MSI Claw uppgraderas med nya BIOS- och GPU-uppdateringar

Publicerat av: Redaktionen

MSI, en av de ledande tillverkarna av bärbara datorer för spel, produktivitet, och professionellt bruk, är stolta över att kunna meddela att den handhållna spelkonsolen Claw har fått en betydande prestandauppgradering med förbättrad prestanda på upp till 150 procent genom nya BIOS- och GPU-uppdateringar.

Fler och vildare gamingkrafter: MSI Claw uppgraderas med nya BIOS- och GPU-uppdateringarDen nya E1T41IMS.106 BIOS och 31.0.101.5445 GPU-drivrutinen för MSI Claw levererar en märkbar förbättring enligt interna tester.

Till exempel innebär uppdateringarna att skräckspelet “7 Days to Die” nu uppnår 150 procent bättre prestanda än tidigare, medan populära titlar som Monster Hunter World och Cyberpunk 2077 har fått prestandaökningar på över 50 procent, vilket resulterar i en bättre spelupplevelse.

Ägare av Claw kan nu hämta den senaste BIOS-uppdateringen från MSI:s officiella hemsida, medan den senaste GPU-uppdateringen kan hämtas från Intel ARC:s officiella webbplats. Med lanseringen av den senaste BIOS-uppdateringen kan användare dessutom se fram emot att kunna uppdatera BIOS direkt från Windows utan att behöva använda USB-enheter eller dockningsstationer. Den senaste informationen om programuppdateringar för Claw finns alltid på MSI:s officiella hemsida.

De senaste uppdateringarna för Claw har utvecklats genom ett samarbete mellan MSI och Intel, och prestandaoptimeringen fortsätter i framtiden. Det förväntas att varje uppdatering av BIOS, GPU-drivrutiner och den inbyggda mjukvarulösningen MSI Center M kommer att resultera i en bättre spelupplevelse.

För att säkerställa den bästa möjliga spelupplevelsen med Claw och de nya uppdateringarna rekommenderar MSI följande inställningar:

Game-related Setting Suggested Setting
User Scenario Extreme Performance
In-game Resolution FHD (1920*1080)
In-game Graphic Quality Low
XeSS (Xe Super Sampling) Performance (if applicable)
V-Sync OFF
FPS Limitation OFF

Om du vill ha mer information om Claw eller saknar svar på frågor kan du besöka den officiella hemsidan, ta en titt i den officiella guiden, eller helt enkelt fråga i det officiella forumet eller i Claws Sub-Reddit, där MSI finns representerat med dedikerad personal.

Claw Official Product Page: https://www.msi.com/Handheld/Claw-A1MX

Claw Official User Guide: https://www.msi.com/Handheld/Claw-Guide

Claw Official Forum:  https://forum-en.msi.com/index.php?forums/gaming-handhelds.182/

Claw Official Sub-Reddit: https://www.reddit.com/r/MSIClaw_Official/

 

 

 

 

Relaterade Artiklar