Apoteas rekordtillväxt under Black Week
Hem E-HANDEL Apoteas rekordtillväxt under Black Week

Apoteas rekordtillväxt under Black Week

Publicerat av: Redaktionen

Apotea, Sveriges största nätapotek, hade rekordförsäljning under Black Week.

Under perioden såldes varor för en kvarts miljard kronor.

Försäljningsrekordet resulterade också i nytt rekord i antal skickade produkter som upp gick till 2,2 miljoner under veckan.

Apotea startade Black Week med kampanjpriser på hela sortimentet och till skillnad från många andra handlare som tappat försäljning jämfört med Black Week föregående år så kan Apotea redovisa en tillväxt på hela 30% jämfört med i fjol.

”Vi är otroligt nöjda med årets Black Week. Vi har under året byggt ut automationen i vår logistik och det är fantastiskt att se när allting klaffar och att vi kunnat leverera nya rekord. Vi hade en hög försäljningsprognos för veckan, men sålde långt mer än så vilket är väldigt roligt”, säger Pär Svärdson, VD på Apotea.

I Apoteas logistikcenter i Morgongåva har det den senaste veckan jobbats hårt för att få ut kundernas beställningar. Årets storsäljare var överraskande smaksatta dadlar som under november hamnat överst på topplistan med över 200 000 sålda påsar.

Apoteas rekordtillväxt under Black Week

”Under Black Week hjälps vi alla åt i logistiken för att kunderna ska få sina paket så snabbt som möjligt. Det är roligt att alla våra kollegor hjälps åt och att vår automation klarar det höga trycket. Vi har verkligen kört dygnet runt och räknar med att skicka ut ca 70 000 paket varje dag även den här veckan”, säger Pär Svärdson, VD på Apotea.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar