LOGITECH G’S IKONISKA SPELMUS G502 FIRAR TIOÅRSJUBILEUM
Hem GAMING Logitech G’S ikoniska spelmus G502 firar tioårsjubileum

Logitech G’S ikoniska spelmus G502 firar tioårsjubileum

Publicerat av: Redaktionen

Idag firar Logitech G den legendariska G502-spelmusens tioårsjubileum.

Under sitt första decennium blev G502 hyllad av gaming-communityt för att leverera prestanda, innovativ teknik och banbrytande design.

Sedan den första lanseringen har den sålt i över 18 miljoner exemplar och blivit världens bäst säljande spelmus*.

– G502 har varit min favoritmus i flera år, och är det perfekta mellanalternativet när det gäller att få några extra knappar utan att det tar över för mycket. Den är bekväm under längre spelsessioner, har en snygg och cool design samt är pålitlig, säger Meg Kaylee, gaming-streamer och producent som har använt G502 sedan 2019.

Redan från start har designen av G502 utgått ifrån gamers olika behov. Med varje uppdatering har sedan Logitech G:s team av ingenjörer och designers kvantifierat vilka faktorer som påverkar spelupplevelsen och inkorporerat dessa insikter med den ursprungliga G502:n.

2014 introducerade Logitech G den första upplagan av G502. Den erbjöd möjlighet till personanpassning, innovativ spårningsprestanda, responsivitet och maximal komfort. Succén följdes upp under 2016 med G502 Proteus Spectrum, som gav gamers upp till 16,8 miljoner anpassningsbara ljusfärgsval. 2018 lanserades G502 HERO, designad med Logitech G’s HERO 25K-sensor – den tidens högst presterande sensor. Under 2019 uppgraderades G502 med trådlös LIGHTSPEED teknik för oöverträffad responsivitet och tillförlitlighet, samt trådlös laddning med POWERPLAY. Under den senaste lanseringen uppgraderades G502 till G502 X, G502 X LIGHTSPEED och G502 X PLUS med LIGHTFORCE hybrida optiskmekaniska brytare.

– På Logitech G är vi mycket stolta över vad vi har åstadkommit det senaste decenniet. Det som skiljer G502 åt är banbrytande teknik och innovativ design, och den har blivit den gyllene standarden för spelmöss, säger Ujesh Desai, general manager för Logitech G.

LOGITECH G’S IKONISKA SPELMUS G502 FIRAR TIOÅRSJUBILEUM

När teamet av designers och ingenjörer utformade G502 var de tvungna att bedöma vilka faktorer som mest påverkade spelandet samtidigt som de levererade en mus som erbjöd en mängd funktioner. Den ursprungliga G502-musen hade en kraftfull och precisionsstyrd sensor som kunde justeras utefter gamerns musmatta. Genom att utnyttja värmekartläggning och yt-geometri teknik skapade teamet en mus som erbjöd en förlängning av spelarens hand.

Delta i firandet på Logi Play Days mellan 2-13 maj

Från och med idag får spelare som köper en G502-mus  en gratis musmatta på köpet. Dessutom kommer Logitech G att ha speciella aktiviteter, utlottningar och firanden som framhäver G502 under hela året, vilket inkluderar:

  • Från och med den 2 maj kommer Logitech G att samarbeta med KRAFTON’s PUBG: BATTLEGROUNDS och presentera en global turnering med produktpriser och prispengar, inklusive chansen att vinna begränsade upplagor av G502 X PLUS-möss och G640-musmattor. Turneringen kommer att livesändas på PUBG: BATTLEGROUNDS officiella Twitch-kanal.
    För att anmäla dig, besök Logitech G:s officiella Discord-kanal
  • Från och med den 2 maj kan spelare besöka Logitech G:s webbplats för att delta i ett digitalt sök-och-hitta-spel som kommer att inkludera Easter eggs med G502-musen samt minnesvärda spelsläpp från det senaste decenniet. Vinnarna kommer att ha chansen att vinna specialutgåvor av musmattor och en anpassad G502-mus.

 

Relaterade Artiklar