Hello There Games släpper INVECTOR Rhythm Galaxy på Playstation, XBOX och Nintendo Switch!
Hem GAMING Hello There Games släpper INVECTOR Rhythm Galaxy på Playstation, XBOX och Nintendo Switch!

Hello There Games släpper INVECTOR Rhythm Galaxy på Playstation, XBOX och Nintendo Switch!

Publicerat av: Redaktionen

Warner Music Group (NASDAQ: WMG), det globala musik- och underhållningsbolaget, och den prisbelönta svenska spelstudion Hello There Games, meddelade idag att Invector: Rhythm Galaxy nu finns på Playstation, Xbox och Nintendo Switch.

Musikspelet INVECTOR Rhythm Galaxy innehåller 40 hitlåtar som spelas i olika spektakulära rymdmiljöer.

Hello There Games släpper INVECTOR Rhythm Galaxy på Playstation, XBOX och Nintendo Switch!

Basspelet innehåller låtar från en mängd olika musikgenrer.

I Invector: Rythm Galaxy ska spelar styra ett rymdskepp i takt till olika beats. Det finns multiplayer för upp till 4 personer. Det är väldigt populärt att spela mot varandra med sina favoritlåtar. De s k popcornspelarna (åskådare, bredvid i soffan) tycker att det är underhållande att se på också. Det passar alla åldrar och tanken är att det ska finnas musik från alla tänkbara genres som släpps löpande.

I första releasen så har man möjlighet att köpa till extra songpacks. Latin Power (latinska musikscenen) samt Spinnin Records (EDM Dance music) .

“Det här spelet blir bara bättre när du spelar med vänner så vi är otroligt glada över att ‘Invector: Rhythm Galaxy’ nu finns på Playstation, XBOX och Nintendo Switch säger Oskar Eklund, VD och grundare för Hello There Games. Vi för just nu många intressanta diskussioner med fler artister i specifika genrer och kommer att lägga till mer musik inom kort. Det finns diskussioner om att släppa ny musik för artister. Möjligheterna är många. Hur man spelarl, Det man kallar Gameplay är beprövat och spelet får väldigt höga ratings. Det är ju det viktigaste. Nu ska vi bara fortsätta att ge spelare möjlighet att få mer av sin favoritmusik. -Målet är att bli bäst i världen inom musikspe! fortsätter Eklund.

Utöver själva spelupplevelsen finns också en större vision med Invector: Rhythm Galaxy. Nämligen att ge artisterna nya sätt att interagera med sina fans genom sin musik. Under 2023 har spelet t ex varit inkluderat på flera event såsom Amsterdam Dance Event ihoip med Spinnin Records och Gamergy i Mexico City med Warner Mexico. Där kunde några superstjärnor inom Latin genren spela sin låt i INVECTOR Rhythm Galaxy på scenen med sina fans.

-Jag har faktiskt aldrig sett något liknande. Det är en ny nivå av att kombinera musik och spel med artisten säger Oskar Eklund.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar