BigCommerce förvärvar Makeswift för att integrera i storefront-teknologi
Hem E-HANDEL BigCommerce förvärvar Makeswift för att integrera i storefront-teknologi

BigCommerce förvärvar Makeswift för att integrera i storefront-teknologi

Publicerat av: Redaktionen

I slutet av 2023 förvärvade BigCommerce sidbyggarverktyget Makeswift, som nu blir en central del av BigCommerces storefront-teknologi Catalyst.

BigCommerce (Nasdaq: BIGC), en ledande öppen SaaS e-handelsplattform för snabbväxande och etablerade B2C- och B2B-varumärken, förvärvade nyligen Makeswift.

BigCommerce förvärvar Makeswift för att integrera i storefront-teknologi

Brent Bellm, VD på BigCommerce

Förvärvet är nu integrerat genom BigCommerces lansering av Catalysts storefront-teknologi, som kommer att säkerställa enklare och snabbare utveckling av onlineföretag.

Catalyst är skräddarsytt för de specifika behoven hos medelstora och stora företag inom både B2C och B2B. Tekniken har utvecklats med syfte att stödja BigCommerces kunder, utvecklare och byråpartners att snabbt och enkelt bygga nätbutiker genom att använda en komponerbar arkitektur.

– Denna nya referensarkitektur är ett komponerbart startpaket som gör det möjligt för kunder att lansera onlinebutiker snabbare och mer framgångsrikt. Våra partners får nu förenklad tillgång att erbjuda sina kunder en heltäckande e-handelslösning, som enkelt låser upp alla fördelar med komponerbar teknologi på BigCommerce-plattformen, säger Brent Bellm, VD på BigCommerce.

En central del av Catalyst är det komponerbara sidbyggande verktyget Makeswift, som BigCommerce förvärvade under fjärde kvartalet 2023. Makeswift förenklar den visuella administrationen av förstasidor och innehållssidor, inklusive innehållskällor från DXP- och CMS-leverantörer som Amplience, Contentful, Contentstack , Strapi och WordPress.

Relaterade Artiklar