DHL Express blir officiell logistikpartner till Sveriges Olympiska Kommitté 2024-2026
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKDHL DHL Express blir officiell logistikpartner till Sveriges Olympiska Kommitté 2024-2026

DHL Express blir officiell logistikpartner till Sveriges Olympiska Kommitté 2024-2026

Publicerat av: Redaktionen

DHL Express, en global ledare inom internationella kurir- och expressleveranser, är stolta över att meddela att de har blivit officiell logistikpartner till Sveriges Olympiska Kommitté (SOK).

Detta partnerskap bygger på gemensamma värderingar och en strävan efter hållbarhet, och syftar till att stödja SOK inför kommande olympiska evenemang.

Samarbetet mellan DHL Express och SOK grundar sig på en passion för excellens, precision och pålitlighet där båda parter är dedikerade till att upprätthålla högsta möjliga standarder för sina verksamheter och strävar efter att leverera enastående prestationer på sina respektive områden.

Hållbarhet är en annan viktig grund för samarbetet. Både DHL Express och SOK delar en stark vilja att minimera sin miljöpåverkan och främja hållbara praxis. Som en del av samarbetet kommer DHL Express att arbeta tillsammans med SOK för att minska klimatavtrycket och främja miljövänliga lösningar inom logistikområdet.

DHL Express har en bevisad erfarenhet av att leverera pålitlig logistik vid tidskritiska evenemang. Som officiell logistikpartner kommer DHL Express att stödja SOK genom att erbjuda skräddarsydda logistiklösningar för att säkerställa att utrustning och material når destinationen i tid. DHL Express kommer att dra nytta av sin globala nätverkskapacitet och expertis för att möjliggöra smidiga och effektiva leveranser.

-Vi är stolta över att bli officiell logistikpartner till Sveriges Olympiska Kommitté, säger Peter Ervasalo, vd DHL Express Sverige. Vi delar gemensamma värderingar med SOK och är engagerade i att stödja deras vision och framgång.

DHL Express blir officiell logistikpartner till Sveriges Olympiska Kommitté 2024-2026

Åsa Edlund Jönsson, generalsekreterare på Sveriges Olympiska Kommitté och Peter Ervasalo, vd DHL Express Sverige, signerar avtalet

Med våra engagerade och kunniga medarbetare, vår pålitliga logistik och vår strävan efter hållbarhet kommer vi att säkerställa att SOK kan fokusera på att leverera enastående prestationer för Sverige på den internationella arenan.

-Både förberedelserna och själva spelen är en övning i logistik på världsnivå. Därför känner vi oss väldigt trygga med att ha fått DHL som partner. Vi ser fram emot ett långt och hållbart samarbete, säger Åsa Edlund Jönsson, generalsekreterare på Sveriges Olympiska Kommitté.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar