Zynapp kopplar Spotify till sin app
Hem NYHETER Zynapp kopplar Spotify till sin app

Zynapp kopplar Spotify till sin app

Publicerat av: Redaktionen

Helt nytt sätt att återuppleva minnen.

Zynapp kopplar Spotify till sin app 2Zynapp, som automatiskt samlar och strukturerar användarens digitala fotspår och bilder i en och samma app, gör det nu möjligt att koppla Spotify till appen. På så sätt kan användaren koppla ihop sina musikminnen till sitt övriga flöde av data, oavsett om det är platser, bilder, sms eller kalenderaktiviteter.

Därmed får människor ett helt nytt sätt att återuppleva nostalgiska musikminnen kopplat till de bilder man tagit och platser man besökt.

  • Vi är väldigt stolta att ge Spotifys 157 miljoner användare en världsunik relation till sin musik. Vi vet att du som användare kommer ha mycket glädje av den möjligheten, inte minst i höst efter sommarsemestrarna då det blir dags att blicka tillbaka på alla fina sommarminnen, säger Tomas Olsson, vd på Zynapp.

Har man exempelvis besökt ett resmål och tagit semesterfoton går det nu även att se Spotify-låtarna man lyssnade på vid just det tillfället. Eller om man spelat musik från sitt Spotify-konto på en fest och tagit bilder under kvällen får användaren allt samlat på ett och samma ställe.

Genom Zynapp kan användaren på ett enkelt sätt skapa spellistor till Spotify baserat på egna händelser i livet och dela musiken med sina nära och kära. Låtarna är kopplade till användarens tidslinje och kan taggas för att än enklare kunna återuppleva minnet.

Zynapp erbjuder en gratisversion med 6 GB lagring samt en premiumversion som ger användaren 1 TB lagring för 19 kronor under introduktionsåret.

Relaterade Artiklar