Zenta AB – ny SiteDirect-partner
Hem E-HANDEL Zenta AB – ny SiteDirect-partner

Zenta AB – ny SiteDirect-partner

Publicerat av: Redaktionen

Zenta AB är ny SiteDirect-partner.

Zenta AB - ny SiteDirect-partner 1

David Berglund, Zenta och Robert German, SiteDirect

– Härligt att få kunna fortsätta öka vår närvaro på marknaden tillsammans med Zenta, säger Robert German, partneransvarig på SiteDirect.

– Zenta är helt rätt bolag för vårt partnerprogram, både vad gäller de lösningar de levererar idag och vilka kunder de riktar sig mot. Vi ser fram emot ett gott samarbete där våra kunder får grymma lösningar från Zenta och SiteDirect, säger Robert German.
– Partnerskapet med SiteDirect innebär att vi tar ytterligare ett steg mot att möta våra kunders krav på flexibilitet och funktionalitet. Sitedirect-plattformen ger oss ökade möjligheter till integration och automation, säger David Berglund, digital chef på Zenta AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>