XR Tech öppnar nu Sveriges första self-service VR
Hem PRODUKTNYHETER XR Tech öppnar nu Sveriges första self-service VR

XR Tech öppnar nu Sveriges första self-service VR

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska företaget XR Tech blir först i Sverige att introducera fristående VR kuber som är helt “self-service”.

Med konceptet kallat YAY VR som är en plattform för VR (virtual reality) skapas obegränsade möjlighetertill vilka upplevelser användaren vill ta del av t.ex. utforska resmål, testa tjänster och produkter, uppleva spel på ett nyttsätt eller som en portal in till ”metaverse”.

YAY VR är en helt self-service arkad i miniformat och tack vare kubens storlek är den enkel att placera ut i t.ex. köpcentrumdär upplevelsen nu blir mer lättillgänglig och kostnadseffektiv än tidigare.

”Fet VR borde vara tillgänglig för alla och nu är den det. Vi tar vårt uppdrag på blodigt allvar, att återuppliva ochrevolutionera den klassiska spelhallen och öppna den för vem som helst, när som helst. Ta med en kollega, en vän eller enovän till Westfield Mall of Scandinavia och utmana varandra i Sveriges första Street-VR”, säger Sebastian Kjersén, grundareoch VD XR Tech.

XR Tech öppnar nu Sveriges första self-service VRXR Tech grundades för att göra upplevelser i den virtuella världen mer tillgängliga för alla genom self-service kuben YAY VR.Förutom att utveckla en plattform för resor in i “metaverse” och ha grymma spelupplevelser så skapades YAY VR kubernaför att fungera helt utan personal och kunna placeras t.ex. i gallerior.
XR Tech tar VR till platser där du och dina vänner hänger, precis som 80-talets spelhallar och gör det super enkelt. Kom hit,betala med Swish eller kort, välj ett spel, kliv in i kuben och sätt igång.

Dom första YAY VR kuberna lanseras i slutet av februari i Westfield Mall of Scandinavia.

 

Relaterade Artiklar