Xiaomi Mix 4 och Xiaomis nya robothund – CyberDog
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS Xiaomi Mix 4 och Xiaomis nya robothund – CyberDog

Xiaomi Mix 4 och Xiaomis nya robothund – CyberDog

Publicerat av: Redaktionen

Xiaomi Mix 4 erbjuder en ultimat helskärmsdisplay med den senaste CUP-tekniken (Camera Under Panel), komplett med en helt ny lätt, fin keramisk design.

Xiaomi MIX 4 har också ”Point to Connect” Ultra Wide Band – UWB-teknik, Snapdragon  888+ 5G, 120 W trådad snabbladdning, 50 W trådlös snabbladdning och mer.

CyberDog är Xiaomis senaste innovation i formen av en robothund. Den har avancerad teknik och kan utföra mycket som en hund kan göra. Den kan genom kameror och sensorsystem läsa av sin omgivning för att röra sig fritt och utföra uppgifter som en hund kan göra. Den kan också styras av röststyrning och tillsammans med ansiktsigenkänning så kan CyberDog veta vem som är ägaren och följa efter den som en hund gör.

Utöver det så kan hunden göra tricks tack vare avancerad teknik – som att göra en backflip! Dessutom är det enkelt för utvecklare att själva jobba med CyberDog för att utveckla och anpassa den.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>