Wolt Market utökar utbudet – receptfria apoteksvaror på under 30 minuter
Hem E-HANDEL Wolt Market utökar utbudet – receptfria apoteksvaror med leverans på under 30 minuter

Wolt Market utökar utbudet – receptfria apoteksvaror med leverans på under 30 minuter

Publicerat av: Redaktionen

Under sommaren har flera rapporter kommit om ökad smittspridning av covid-19.

En trend som även synts på handelsplattformen Wolts sökstatistik.

Nu väljer Wolt Market att utöka sitt sortiment och erbjuda både snabbtester för covid-19 och receptfria apoteksvaror som exempelvis Ipren och Alvedon.

De nämnda produkterna är några av de varor som kunder sökt mest efter i appen.

Semestern har precis börjat och du har äntligen lyckats koppla av ordentligt. Då kommer den smygande, den beryktade förkylningen. Känner du igen dig? Nu slipper du i alla fall lämna huset. Från och med nu erbjuder nämligen Wolt Market receptfria apoteksvaror med leverans på under 30 minuter.

Wolt Market lanserades i årsskiftet och har idag butiker i Örebro och Stockholm. För den som väljer att beställa receptfria apoteksvaror väntar en ID-kontroll som utförs i samband med leveransen.

Wolt Market utökar utbudet – receptfria apoteksvaror på under 30 minuter− Sedan vi lanserade Wolt Market har vi varit tydliga med att vi kommer att anpassa vårt utbud i butikerna efter våra kunders efterfrågan. I samband med att vi såg att sökningarna på värktabletter och covidtester ökade var det naturligt att ta in just dessa i vårt sortiment. Vi vill kunna underlätta vardagen för våra kunder och erbjuda ett sortiment som möter deras behov, säger Johan Grönvall, vd för Wolt Market Sverige.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>