Wolt Market utökar utbudet – receptfria apoteksvaror på under 30 minuter
Hem E-HANDEL Wolt Market utökar utbudet – receptfria apoteksvaror med leverans på under 30 minuter

Wolt Market utökar utbudet – receptfria apoteksvaror med leverans på under 30 minuter

Publicerat av: Redaktionen

Under sommaren har flera rapporter kommit om ökad smittspridning av covid-19.

En trend som även synts på handelsplattformen Wolts sökstatistik.

Nu väljer Wolt Market att utöka sitt sortiment och erbjuda både snabbtester för covid-19 och receptfria apoteksvaror som exempelvis Ipren och Alvedon.

De nämnda produkterna är några av de varor som kunder sökt mest efter i appen.

Semestern har precis börjat och du har äntligen lyckats koppla av ordentligt. Då kommer den smygande, den beryktade förkylningen. Känner du igen dig? Nu slipper du i alla fall lämna huset. Från och med nu erbjuder nämligen Wolt Market receptfria apoteksvaror med leverans på under 30 minuter.

Wolt Market lanserades i årsskiftet och har idag butiker i Örebro och Stockholm. För den som väljer att beställa receptfria apoteksvaror väntar en ID-kontroll som utförs i samband med leveransen.

Wolt Market utökar utbudet – receptfria apoteksvaror på under 30 minuter− Sedan vi lanserade Wolt Market har vi varit tydliga med att vi kommer att anpassa vårt utbud i butikerna efter våra kunders efterfrågan. I samband med att vi såg att sökningarna på värktabletter och covidtester ökade var det naturligt att ta in just dessa i vårt sortiment. Vi vill kunna underlätta vardagen för våra kunder och erbjuda ett sortiment som möter deras behov, säger Johan Grönvall, vd för Wolt Market Sverige.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar