Westfield Mall of Scandinavia välkomnar nu MediaMarkt
Hem NYHETER Westfield Mall of Scandinavia välkomnar nu MediaMarkt

Westfield Mall of Scandinavia välkomnar nu MediaMarkt

Publicerat av: Redaktionen

Unibail-Rodamco-Westfield rivstartar året med att presentera en ny hyresgäst till Westfield Mall of Scandinavia.

Det är den tyska hemelektronikjätten MediaMarkt som intar en butiksyta om ca 1700 kvadratmeter, på ett centralt läge precis vid stora entrén vid Arenatorget på första våningen.

Nu står det klart att en av Europas ledande hemelektronikkedjor öppnar i Westfield Mall of Scandinavia under våren 2022. MediaMarkt kommer med sitt stora utbud och digifysiska fokus bli ett fantastiskt nytillskott till ett redan stort butiksutbud.

  • Vi är så glada att idag kunna meddela att MediaMarkt öppnar hos oss! MediaMarkt är en ledare inom sin sektor och duktiga på att hitta synergier mellan den digitala och fysiska handeln. Ett tillskott av hemelektronik är efterlängtat av våra besökare, varför vi är övertygade om att de kommer tas mycket väl emot, säger Sofia Rundström centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.
  • Westfield Mall of Scandinavia välkomnar nu MediaMarktVi får ett fantastiskt läge vid den stora entrén på Westfield Mall of Scandinavia som har 15 miljoner besökare per år. Det nya varuhuset spelar en strategiskt viktig roll i vår fortsatta expansion inte minst för vårt omnikanalerbjudande,” säger Magnus Håkansson, VD för MediaMarkt Sverige.

MediaMarkt kommer flytta in under februari och förväntas öppna i slutet av maj 2022.

 

Relaterade Artiklar