Webhallen förlänger avtalet med DreamHack
Hem NYHETER Webhallen förlänger avtalet med DreamHack

Webhallen förlänger avtalet med DreamHack

Publicerat av: Redaktionen

Det kommer även i fortsättningen gå att köpa de senaste gamingprodukterna i direkt anslutning till världens största digitala festival som i Sverige hålls i Jönköping två gånger om året.

Webhallen förlänger avtalet med DreamHack 1

Webhallen fortsätter sitt samarbete med DreamHack

Webhallen som i flera år ansvarat och utvecklat sitt koncept DreamStore har under hösten förhandlat fram ett nytt avtal med den världsomfattande festivalen.

Avtalet innebär att Webhallen kommer finnas på plats även under DreamHack Summer 2019 och DreamHack Winter 2019.

“Webhallen har alltid stått för passion för gaming, och DreamHack är gaming i Sverige. På DreamHack samlas alla som i någon form har en kärlek till gaming och esport. Att få vara en del av det är både en ära och en självklarhet för oss.” – Andreas Jernberg, ansvarig för DreamStore by Webhallen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>