Walley lanserar nu Vipps i sin checkout
Hem BETALLÖSNINGAR Walley lanserar nu Vipps i sin checkout

Walley lanserar nu Vipps i sin checkout

Publicerat av: Redaktionen

Nu går Walley live med Vipps i sin checkout för e-handeln.

Ett mycket efterlängtat och populärt betalsätt hos både handlare och slutkunder i Norge.

 Walley fortsätter resan som strategisk partner till stora nordiska handlare genom att lansera Vipps som betalningsalternativ i sin checkout. Lanseringen innebär att slutkunderna nu kan välja det mest populära betalsättet när de handlar online hos handlare som använder Walley Checkout.

“Med Walley Checkout fokuserar vi på att förenkla för slutkunden, bland annat genom att erbjuda rätt betalsätt. Efterfrågan på Vipps är enorm och vi är därför glada att kunna lägga till det som ännu ett betalsätt,” säger Philip Winberg, Product Manager Walley Checkout.

Walley lanserar nu Vipps i sin checkout

Vegar Wikhammer Heir, kommersiell chef på Vipps.

Med fyra miljoner användare är Vipps det mest populära betalsättet i Norge. Som för alla betalmetoder i Walley Checkout, har även Vipps integrerats på ett optimalt sätt för bästa tänkbara användarupplevelse. Smart identifiering och inga omdirigeringar möjliggör att ett köp kan slutföras på några sekunder, med ett fåtal klick.

“Välarbetade integrationer ger smidiga användarupplevelser. Det är en av anledningarna till att Walley Checkout är erkänd för sin höga konvertering och kundnöjdhet,“ menar Philip Winberg.

Även från Vipps sida ser man positivt på integrationen:

Citat Vipps:

“Att Walley nu kan erbjuda Vipps till alla kunder genom sin checkout är vi givetvis mycket glada för. Kombinationen av Vipps över 4 miljoner användare och Walleys starka position på betalmarknaden tror vi blir riktigt bra,” säger Vegar Wikhammer Heir, kommersiell chef på Vipps.

 

Relaterade Artiklar