Volumentals AI-teknik löser passformsutmaningen och minskar returer
Hem PRODUKTNYHETER Volumentals AB AI-teknik löser passformsutmaningen och minskar returer

Volumentals AB AI-teknik löser passformsutmaningen och minskar returer

Publicerat av: Redaktionen

Volumental AB har byggt AI-teknik för att hjälpa skovarumärken och detaljhandlare att säkerställa en perfekt skopassform för varje konsument.

 Deras världsunika erbjudande består av 3D-scanners för butiker, mjukvarulösningar som möjliggör scanning med en app i mobilen, individuellt anpassade rekommendationer samt marknadsföringslösningar för detaljhandeln.

Förra året tog de in 117 MSEK och annonserar nu sina ambitiösa expansionsplaner – där Kina ut är först som marknad att expandera till.
Volumentals AI-teknik löser passformsutmaningen och minskar returer

Patrik Bråkenhielm (vänster)

För att accelerera sina expansionsplaner har de förstärkt ledningsgruppen med en ny CFO, Patrik Bråkenhielm, tidigare CFO och tillförordnad vd på SkinCity. Patrik ser paralleller mellan Volumental och SkinCitys position på marknaden då båda bolagen banat vägen för helt nya produktkategorier, där Volumental har skapat en helt ny marknad inom FitTech.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>