Vi snackar Ehandel med Ehandelsinkonen Arne Andersson
Hem E-HANDEL Vi snackar Ehandel med Ehandelsinkonen Arne Andersson

Vi snackar Ehandel med Ehandelsinkonen Arne Andersson

Publicerat av: Redaktionen

Sigtuna kommun är en av Sveriges bästa e-handelskommuner enligt Sveas årliga.

Deras satsning ligger just nu i att inspirera företagare till att börja med E-handel.

I årets digitala näringslivsträff fanns Sveriges främsta e-handelsexpert Arne Andersson tillsammans med Andie Lahdo, ABS Wheels VD.

– Det var jättetrevligt och kanonkul att sitta med Sigtuna kommun som har E-handel som tema. Det är superviktigt att vara med på e-handelsresan med tanke på den kraftiga utvecklingen vi ser sade Arne Andersson.

”Arne på posten” som han också kallas är en flitig e-handelsfigur. På plats fanns näringslivschefen Mathias forsberg med det lokala kamerateamet och ABS Wheels. Tanken bakom eventet var att inspirera andra företagare som ännu inte integrerats med den växande e-handeln. Andie Lahdo fick ge sina bästa tips för en lönsam och lyckad e-handel.

– Utvecklingen går framåt och vi har sedan slutet på 2014 satsat stenhårt på e-handel. Att få lyssna och samtala med Arne har gett oss stor insyn och inspiration säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>