Verahill Familjejuridik och Flyttsmart inleder samarbete
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Verahill Familjejuridik och Flyttsmart inleder ett samarbete

Verahill Familjejuridik och Flyttsmart inleder ett samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Flyttsmart är en kostnadsfri tjänst, som sedan lanseringen 2020 har hjälpt tusentals användare till en smidig flytt.

På flyttsmart.se löser man allt från att boka flyttfirma och göra flyttanmälan till att fixa el, internet och hemförsäkring – snabbt, tryggt och enkelt.

Verahill Familjejuridik och Flyttsmart inleder samarbete

Nu kan Flyttsmarts användare även få juridisk hjälp i samband med flytten, tack vare det nya samarbetet med Verahill Familjejuridik.

– Jag har själv upplevt hur mycket tid och kraft det tar att flytta, och hur många olika saker man behöver ha koll på. Därför är jag stolt över att vi har lyckats ta fram en tjänst där man kan lösa allt på en och samma plats. Samarbetet med Verahill har gjort vår tjänst än mer komplett, säger Sebastian Nielsen, VD på Flyttsmart.

– Vi är verkligen glada över samarbetet och märker att många uppskattar att få snabb hjälp i samband med flytten, säger Therese Häägg, Affärsutvecklingschef på Verahill. Juridiken i de här fallen är ofta förebyggande, precis som en hemförsäkring. Du skaffar den inte för att något ska hända, utan har den som en trygghet OM något skulle hända. Vanligast är behovet av samboavtal, ofta i kombination med ett skuldebrev om man går in med olika stora delar i finansieringen av bostaden och även testamente. Vi är också specialiserade på bodelning inför eller vid en separation. Med juridiken på plats kan man slippa oväntade ekonomiska överraskningar, poängterar Therese.

Relaterade Artiklar