Världspremiär för Elfas inspirationsstudio i centrala Malmö
Hem NYHETER Världspremiär för Elfas inspirationsstudio i centrala Malmö

Världspremiär för Elfas inspirationsstudio i centrala Malmö

Publicerat av: Redaktionen

Förvaringsföretaget Elfa lanserar den 1 oktober Studio Elfa Hansa i centrala Malmö.

Studion ska fungera som en mötesplats för inspiration och kunskapsspridning där besökaren kan få hjälp med att skapa förvaringslösningar.

På plats visar Elfa upp sitt fulla sortiment samt säljer utvalda garderobsaccessoarer från The Container Store.

Syftet med Studio Elfa Hansa är att vara en mötesplats för skapande, inspiration och förmedla förvaringsexpertis. Bakom satsningen ligger den framgångsrika digitala planeringsservicen EPSO, en personlig kostnadsfri tjänst där man får hjälp att skapa en förvaringslösning utifrån behov och önskemål, samt den stora efterfrågan att fysiskt kunna ta del av Elfas utbud. Redan 2020 lanserade företaget sin tankesmedja med namnet Studio Elfa. Här har man genom konsumentundersökningar och insikter från ledande experter inom arkitektur, hållbarhet, mode, inredning och framtidsspaning undersökt trender, behov och utmaningar inom förvaring. När dörrarna nu öppnas till denna inspirationsstudio i gallerian Hansa är det världspremiär för Studio Elfa i sin fysiska form.

Världspremiär för Elfas inspirationsstudio i centrala Malmö– Vi är glada att äntligen kunna ha en fysisk mötesplats, där vi kan möta våra konsumenter och delge tips och inspiration för en mer hållbar, smartare och enklare vardag, säger Christine Dalman, förvaringsexpert Elfa.

För första gången någonsin visas Elfas fulla sortiment upp i konkreta rumsmiljöer. Som komplement till måttanpassade förvaringslösningar kommer även exklusiva garderobsaccessoarer och tillbehör såsom förvaringslådor, galgar och smyckeskrin från The Container Store finnas till försäljning.

– Studio Elfa Hansa ska vara en levande plats med hög kreativitet och skaparanda för konsumenter, arkitekter, inredningsdesigners, byggherrar med flera. Vi ser fram emot att välkomna alla till att få personlig hjälp att skapa den perfekta förvaringslösningen och diskutera sina behov och utmaningar med oss, säger Kajsa Bejer-Olsen, Studio Elfa Manager.

 

Relaterade Artiklar