Vår elassisterade lastcykel med många möjligheter!
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Vår elassisterade lastcykel med många möjligheter!

Vår elassisterade lastcykel med många möjligheter!

Publicerat av: Redaktionen

Vår elassisterade lastcykel, CARGO R500 ELEC, har en rejäl lastkapacitet och låter dig transportera det allra mesta – både i stadsmiljö och på landsväg.

Med assistans i upp till 25 km/h kompletteras trampningen så att du kan behålla ett behagligt tempo hela vägen med denna cykel.

Inte nog med att den är 100 % elektrisk, den är dessutom lätthanterad som vilken annan cykel som helst och kan anpassas på ett ögonblick till dina behov.

Behöver du bära en större last, är denna cykel väldigt kompatibel med tanke på sin fördelaktiga kapacitet. Den klarar av två barn och en vuxen, eller en vikt på 170 kg utöver cykelns vikt.

Cargo R500 ELEC – en cykel med många möjligheter

Vår elassisterade lastcykel med många möjligheter!Efter ett flertal år av utveckling, har denna cykel bidragit till att underlätta rörligheten för både stadsbor och folk längre ut på landsbygden tack vare sin stora transportkapacitet. Beroende på vad som passar just dig och dina behov bäst på resande fot, finns det flera olika lösningar för transport av ytterligare tillhörigheter.

Dela ett speciellt ögonblick med dig själv eller din familj under den dagliga pendlingen, samtidigt som du minskar dina co2-utsläpp!

 

 

Relaterade Artiklar